2777
2789
عنوان

بارداری

112 بازدید | 14 پست

سلام خواهران میشه کارهای که کردین برای زودتر باردار شدن و پسر دار شدن رو بهم بگین لطفاً غذا چی خوردین دارو و یا هر چیزی که می‌دونین خاهرانه کمکم کنید بدون توهین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری مصرف میکردی پسر شد ؟

من جنسیت واسم مهم نبود ولی بچم پسره 

سیاهدانه رو با عسل قاطی میکردم یه قاشق چایخوری میخوردم ازش 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
تا چند وقت ناشتا یا چطور

هر وقت میلم میکشید میخوردم 

من بعد 6 ماه اقدام باردار شدم ولی اینکارو یک ماه بود میکردم که باردار شدم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من هنوز باردار نشدم ولی دکترم ، ب کمپلکس زینک، اپتی وومن ،کوالی فول ، فمی بست ساشه ای نوشیدنی داده همشون رو صبح و شب روزی دوبار استفاده میکنم تموم شد بازم میگه مکملن ، به همه مراجعشم میده و اینکه خودم شیره خرنوب میخورم همسرم از ترکیه آورده میگن خیلی خوبه برا تقویت تخمدان اینا

من هنوز باردار نشدم ولی دکترم ، ب کمپلکس زینک، اپتی وومن ،کوالی فول ، فمی بست ساشه ای نوشیدنی داده ه ...

ممنونم عزیزم میگم که شب قبل از تست پاپ اسمیر رابطه داشته باشیم چی میشه 

بااجازه استارتر

بچه ها دخترم ۴ماهشه دو پیمانه شیر رو یکساعت طول میکشه تا بخوره،خسته شدم از دستش،کسی تجربه ای داره؟چیکار کنم؟

سرشیشه رو هم گشاد کردم نگه میداره تو دهنش نمیخوره،وزنشم به شدت پایینه

..........
بااجازه استارتربچه ها دخترم ۴ماهشه دو پیمانه شیر رو یکساعت طول میکشه تا بخوره،خسته شدم از دستش،کسی ت ...

خدا برات نگه داره عزیزم میشه منم دعا کنی باردارشم این ماه