2777
2789

زیاد درد داره، این چه کاریه؟ 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما بخاطر کنکور!!!

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔

حتما بخاطر کنکور!!!

چیز کمیه؟ سه سال موندم بعد بخاطر معدلم گند خورد به همه چی

هیچکس سگم حسابم نمی‌کنه

پدرم در اومد کل این سه سال

پدرم در اومد مسلمون!

بخاطر یه نمره کم بین کلی نمره بالا، با کله خوردم زمین. فقط یه درس!!

چرا؟ چون پریود بودم سر اون درس!

میخوام بمیرم

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

من یه تیکه گوهم. هیچی نیستم.

چرا چرت و پرت میگین

چرا فقط خودتونو میبینین

میدونی اکه این کارو کنی مامانت چی میکشه بابات چ حالی میشه

خودخواه نباشید

هر سال وقت برای کنکور هست

خیلیا هستن کنکور قبول میشن نمیرن دانشگاه

بگرد خوب خودتو پیدا کن

چندتا راه برو ببین سرنوشتت تو کدوم راهه

شاید سرنوشتت تو کار آزاد نوشته شده باشه

حتما ک ب کنکور نیست

شاید خدا خواسته ک امسالو دانشگاه نری سال دیگه کنکور بده

میدونم خسته شدی از این همه زحمتی ک کشیدی برای درست ولی بی نتیجه بوده ولی راهش این نیست

کمی فکر کن کمی ب خودت برس

خودت برای خودت مهم باش

وگرنه ما تو این سایت کاره ای نیستیم هیچ کاری هم دستمون بر نمیاد

تو یه موجود ارزشمندی 

اگه ارزشمند نبودی خدا خلقت نمیکرد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چیز کمیه؟ سه سال موندم بعد بخاطر معدلم گند خورد به همه چیهیچکس سگم حسابم نمی‌کنهپدرم در اومد کل این ...

میدونم واقعا خیلی دردناکه 

ولی بخدا باور کن خودکشی راهش نیست 

مگه رتبه چند شده؟ انتخاب رشتتو با یه مشاور عالی انجام بده شاید یه چیز خوب قبول شدی 

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔

چرا چرت و پرت میگینچرا فقط خودتونو میبینینمیدونی اکه این کارو کنی مامانت چی میکشه بابات چ حالی میشهخ ...

من هیچ ارزشی ندارم

خدا منو بکشه

خدا رو دیگه قبول ندارم. خیلی ظالمه. خیلی ظلم در حقم شد.

من یتیم بودم. من زخم خورده بودم. من سه سال پشت کنکور نشستم.

سه سال زخم زبون خوردم. سه سال افسردگی رو تحمل کردم ته یه روستای گوه. به امید اینکه از اینجا برم زندگی کنم

به امید اینکه به یه سگ پیر شوهر نکنم

هیچی از زندگی نفهمیدم. هیچی!

مامانم؟ برام مهم نیست. همون خدایی که براش نماز میخونه میحواست جوابشو بده حالا

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

منم چند شب حالم بد شد سر امتحان نهاییا. نمره هم بهم کم دادن و اعتراض جواب نداد . عزیزم خیلی متاسفم💔این راهش نیست گلم. ان شاء الله رشته های خوب پیرا رو میاری 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم❤️‍🩹

میدونم واقعا خیلی دردناکه ولی بخدا باور کن خودکشی راهش نیست مگه رتبه چند شده؟ انتخاب رشتتو با یه مشا ...

اگه پول مشاور داشتم که اینجا نبودم.

۷۰۰۰ ممطقه ۳ تجربی

معدل ۸۰۰۰ و کنکورم ۹۰۰۰

معدلم :)

من هیچ ارزشی ندارمخدا منو بکشهخدا رو دیگه قبول ندارم. خیلی ظالمه. خیلی ظلم در حقم شد.من یتیم بودم. م ...

میدونم چی میگی

نمیتونم خودمو جات بزارم ولی میتونم درکت کنم

از نزدیک در شرایط تو رو دیدم

این دید توهه ک بخاطر نمره کمت اهمیت بهت نمیدن

بعدشم مگه اهمیت دادن بقیه مهمه 

مگه ب جایی برسی برای اوناست

تو اگه تلاش میکنی ببخاطر خودته

تو سه سال تلاش کردی یکسال دیگه هم روش تلاش کن

سه سال کم نیست میدونم

سه سال بخشی از زندگیت بوده 

ب روزی فکر کن ک بعد از موفقیتت ب این سه سال فکر میکنی میبینی برای جایگاهی ک توش هستی خیلی تلاش کردی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40