2777
2789

پسرم ۴سالشه امشب خودش تنهایی رفت دستشویی بدون کمک،منم تشویقش کردم گفتم اگه خودت بری واست جایزه میخرم،بدو بدو از دستشویی اومده بیرون میگه خب خودمو شستم جایزمو بده،بهش گفتم خب چی دوست داری بریم فردا بخریم؟

گفت سکه و پول 😶سکه اشم طلا باشه🙄 

ما چی بودیم،اینا چی شدن،،، حالا سکه طلا از کجا بیارم فردا😂

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونسری دختر خاله منم نزدیک ۴ سالشه بهم میگه از هیکلت خجالت بکش به مامانت کمک نمیکنی😐😐یا خواهراش که بزرگ ترن جوری بهار خالی صدام میکنن انگار نه انگار ازشون بزرگ ترم 😂😂😂

واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀

پسر عموم ۴ سالش بود هی مریف میشست اتاقش مامانش هی میوردش تو جمع بار سوم عصبی شد سر مامانش داد زد گف چرا نمیزاری تو حال خودم باشم

منم فکرای شخصی دارم ک باید تنها بهشون فک کنم

بعدم گداشت رفت باز ..

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

منم یکیشو دارم دو سالشه منو قورت میده...اون روز بهم گفت ای بابا تو چیکارم داری برو غذاتو بپز😐از همه چی سر در میاره...بیرون میخوایم بریم مبگه اه این چیع برو عساب(لباس)خوشگل بپوش ببین من تیپم(خوشتیپ)😂😂😂

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘