2777
2789
عنوان

خواهش میکنم برای بابام دعا کنید خوب شه

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 36 پست
ایشالا ک خوب میشه عزیزم عملشن خوب پیش میره نگران نباش براش ۵۰ تا صلوات میفرستم و ایه الکرسی میخونم ف ...

فدات شم یه دنیا ممنونم ازت 🙏🙏🙏

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حمد شِفا.... ان‌شاالله بسلامتی عملشون تموم بشه بخوشی برگردن خونه لطفا شما هم برا مادرم و خودم دعا ک ...

چشم عزیزم ممنونتم الهی خودتون و مادرتونم سلامت باشین 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
ده تا صلوات فرستادم عزیزم. براشون هفتادمرتبه حمد بخونین و بعد از هر بار خوندن، به آب فوت کنین و یه ج ...

خدا بهترینها رو بهت بده عزیزم ممنونم ازت

قربونت برم عزیزم نگران نباش حالش خوب میشه من حسم قویه ب دلم افتاد ک خوب میشه

تروخدا راست میگی ؟ 

گریه نکن ، میدونم پدرته و از پدر بالاتر نداریم ، ولی با امید و دل شاد براش دعا کن ، انگار به خدا اطم ...

پیامت حس ارامش بهم داد ممنونم عزیزم تروخدا براش دعا کن الهی بهترینها نصیبت شه عزیزم 

اره عزیزم🙂❤

ممنونم ازت دورت بگردم عزیزم 😘😘😘😘

پیامت حس ارامش بهم داد ممنونم عزیزم تروخدا براش دعا کن الهی بهترینها نصیبت شه عزیزم 

حتما دعا میکنم ، آروم بگیر خدا بیشتر از شما هوای پدرت رو داره ، منم گذروندم چنین لحظاتی رو و برای همین درکت میکنم 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
فرستادم عزیزم انشالله فرداخبرخوب بهمون میدی 05148888 زنگ بزن باامام رضابحرف اروم میشی وصله ب حرم

واای ممنون عزیزم لطف کردی الان زنگ میزنم 

ان شالله خوب میشه:( ...مشکلش چیه عزیزم؟

تصادف کرده خونریزی مغزی کرد چن روز خوب بود یهو حالش بدتر شد صب ساعت هشت عمل داره عزیزم

حتما دعا میکنم ، آروم بگیر خدا بیشتر از شما هوای پدرت رو داره ، منم گذروندم چنین لحظاتی رو و برای هم ...

قربون عزیزم تمام زندگیم پشت و پناهم بابامه مررسی که دعا میکنی ممنونم بابت همدردیت دورت بگردم خدا عزیزانتو حفظ کنه