2777
2789

بابام فردا عمل داره خواهش میکنم التماس میکنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستین به دعاهاتون ایمان دارم به خدا انقد گریه کردم چشمام داره میترکه دعا کنید براش 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 

چشم

اگه میگم صبورترین زن دنیا واسه اینه که من خیلی جاها ، خیلی چیزا رو با تموم وجودم حس کردم مثل دروغ ... خیانت ... ولی فقط لبخند زدم و به روی خودم نیاوردم ، خیلی جاها غرورم شکست ولی گله نکردم ، کتک خوردم ، ناسزا شنیدم ، مسخره شدم اما چیزی به روی کسی نیاوردم حتی به روی خودم ... گذشتم و گذاشتم بگذره همه اون روزها ، گذاشتم بگذرن  همه آدم ها و بدی هاشون و گذشت ... اونقدر تحمل کردم تا بجایی رسیدم که تحمل کردن روزهای سخت  برام آسون ترین کار دنیا شد🥺🙂 ... الانم خوبم ، دنیا خوبه ، روزگار خوبه ، زندگیم خوبه  و تموم سختی ها میگذرن ... هم سختیای الانمون هم سختی های که تو سرنوشتمون هست ... خدا بزرگه ✨🍂🍃🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حمد شِفا.... ان‌شاالله بسلامتی عملشون تموم بشه بخوشی برگردن خونه

لطفا شما هم برا مادرم و خودم دعا کنید شِفا عاجل کامل بگیریم....... 

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤

فرستادم عزیزم انشالله فرداخبرخوب بهمون میدی

05148888 زنگ بزن باامام رضابحرف اروم میشی

وصله ب حرم

تاپیک قانون جذب شکرگذاری  کتابخوانی  تگم کنید                                     من خدایی دارم که به هنگام غمم میگرید      وبه هنگام خوشی های دلم میخندد😍                                I love god ❤❤❤  I love me
فرستادم عزیزم انشالله فرداخبرخوب بهمون میدی 05148888 زنگ بزن باامام رضابحرف اروم میشی وصله ب حرم

کد نمیخواد قبلش ؟

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤
عزیزم یه نذر کن در حد توانت کن

هر نذری بوده تو ذهنم کردم فدات شم تروخدا دعاش کن سالم بیاد از عمل 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 

ان‌شاءالله عملش خوب پیش میره و بزودی سلامتیش رو کاملا به دست بیاره

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

قربون چشمات ممنونتم عزیزم

توکل بر خدا 

براشون آیت الکرسی میخونم

اگه میگم صبورترین زن دنیا واسه اینه که من خیلی جاها ، خیلی چیزا رو با تموم وجودم حس کردم مثل دروغ ... خیانت ... ولی فقط لبخند زدم و به روی خودم نیاوردم ، خیلی جاها غرورم شکست ولی گله نکردم ، کتک خوردم ، ناسزا شنیدم ، مسخره شدم اما چیزی به روی کسی نیاوردم حتی به روی خودم ... گذشتم و گذاشتم بگذره همه اون روزها ، گذاشتم بگذرن  همه آدم ها و بدی هاشون و گذشت ... اونقدر تحمل کردم تا بجایی رسیدم که تحمل کردن روزهای سخت  برام آسون ترین کار دنیا شد🥺🙂 ... الانم خوبم ، دنیا خوبه ، روزگار خوبه ، زندگیم خوبه  و تموم سختی ها میگذرن ... هم سختیای الانمون هم سختی های که تو سرنوشتمون هست ... خدا بزرگه ✨🍂🍃🌱

گریه نکن ، میدونم پدرته و از پدر بالاتر نداریم ، ولی با امید و دل شاد براش دعا کن ، انگار به خدا اطمینان صد درصد داری که قطعا اوضاع پدرتون عالی خواهد شد ، پس ناامید نباش و انرژی منفی جذب پدرت نکن 

ان شاء الله که هر چه زودتر پدرتون لباس عافیت بر تن کنن و برگردن به آغوش خانواده 🌹🌹🌹

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است