2777
2789
عنوان

خواهش میکنم برای بابام دعا کنید خوب شه

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 36 پست
قربون عزیزم تمام زندگیم پشت و پناهم بابامه مررسی که دعا میکنی ممنونم بابت همدردیت دورت بگردم خدا عزی ...

زنده باشی و

سایه ی پدرتون روی سرتون مستدام

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
تصادف کرده خونریزی مغزی کرد چن روز خوب بود یهو حالش بدتر شد صب ساعت هشت عمل داره عزیزم

آخی خیلی ناراحت شدم:(به خدا توکل کن ان شالله شفاشو میرسونه و دلت اروم میگیره درکت میکنم گلم دلت الان خون نگران نباش خدا بزرگه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنده باشی و سایه ی پدرتون روی سرتون مستدام

فدات شم مهربونم ممنونم یه دنیا  😘😘😘😘

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
آخی خیلی ناراحت شدم:(به خدا توکل کن ان شالله شفاشو میرسونه و دلت اروم میگیره درکت میکنم گلم دلت الان ...

خیلی لحظات سختیه نمیزارن برم ببینمش توکلم فقط به خداست اما دلم داره اتیش میگیره 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
چشم انشالا ک زود خوبه بشه 

قربون چشمات ممنونم ازت عزیزم😘😘😘

واای ممنون عزیزم لطف کردی الان زنگ میزنم 

خاهش گلم التماس دعا

تاپیک قانون جذب شکرگذاری  کتابخوانی  تگم کنید                                     من خدایی دارم که به هنگام غمم میگرید      وبه هنگام خوشی های دلم میخندد😍                                I love god ❤❤❤  I love me