2777
2789
عنوان

خواهش میکنم برای بابام دعا کنید خوب شه

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 36 پست
ایشالا ک خوب میشه عزیزم عملشن خوب پیش میره نگران نباش براش ۵۰ تا صلوات میفرستم و ایه الکرسی میخونم ف ...

فدات شم یه دنیا ممنونم ازت 🙏🙏🙏

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حمد شِفا.... ان‌شاالله بسلامتی عملشون تموم بشه بخوشی برگردن خونه لطفا شما هم برا مادرم و خودم دعا ک ...

چشم عزیزم ممنونتم الهی خودتون و مادرتونم سلامت باشین 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
ده تا صلوات فرستادم عزیزم. براشون هفتادمرتبه حمد بخونین و بعد از هر بار خوندن، به آب فوت کنین و یه ج ...

خدا بهترینها رو بهت بده عزیزم ممنونم ازت

قربونت برم عزیزم نگران نباش حالش خوب میشه من حسم قویه ب دلم افتاد ک خوب میشه

تروخدا راست میگی ؟ 

گریه نکن ، میدونم پدرته و از پدر بالاتر نداریم ، ولی با امید و دل شاد براش دعا کن ، انگار به خدا اطم ...

پیامت حس ارامش بهم داد ممنونم عزیزم تروخدا براش دعا کن الهی بهترینها نصیبت شه عزیزم 

اره عزیزم🙂❤

ممنونم ازت دورت بگردم عزیزم 😘😘😘😘

پیامت حس ارامش بهم داد ممنونم عزیزم تروخدا براش دعا کن الهی بهترینها نصیبت شه عزیزم 

حتما دعا میکنم ، آروم بگیر خدا بیشتر از شما هوای پدرت رو داره ، منم گذروندم چنین لحظاتی رو و برای همین درکت میکنم 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
فرستادم عزیزم انشالله فرداخبرخوب بهمون میدی 05148888 زنگ بزن باامام رضابحرف اروم میشی وصله ب حرم

واای ممنون عزیزم لطف کردی الان زنگ میزنم 

ان شالله خوب میشه:( ...مشکلش چیه عزیزم؟

تصادف کرده خونریزی مغزی کرد چن روز خوب بود یهو حالش بدتر شد صب ساعت هشت عمل داره عزیزم

حتما دعا میکنم ، آروم بگیر خدا بیشتر از شما هوای پدرت رو داره ، منم گذروندم چنین لحظاتی رو و برای هم ...

قربون عزیزم تمام زندگیم پشت و پناهم بابامه مررسی که دعا میکنی ممنونم بابت همدردیت دورت بگردم خدا عزیزانتو حفظ کنه