2777
2789
عنوان

بیاین بگین این خواستگار به من می خوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا نمیشه اینطوری گفت مشاوره برید ببین چی میگن ما اختلاف سنیمون کم بود از بدی هاش اینه شوهرم سیا ...

فرهیخته نیستن والا فقط مودب و اینان اصل و نسب دارن به قولی

من سواد و.. برام مهمه خانواده باسوادی هم نیستن

بچه اولم اصلا هم اجتماعی نیستم شزطم برا ازدواج اینه طرف خیلی اهل رفت امد نباشه

پس به شخصیت تو نمیخوره اهمیتی به حرف پدر مادرت نده مورد بهتر هم واست میاد تا ۲۷اینا حداقل ۴سال خاستگار زیاد میاد واسه خانوما

۱۰تا بچه بودن یعنی رفت و امد زیاد مگر اینکه هر کدوم یه شهر باشه

تحصیلاتم فرق دارید

چهرشم به دلتون نمیشینه 

دیدگاه زندگیتونم با هم فرق داره

شما بچه اول اون بچه اخر عین مادر و پسر میشید بعدا اون همش تو سری خورده و ۱۰ تا پدر مادر داشته تو برعکس فکر نمیکنم درست باشه 

پس به شخصیت تو نمیخوره اهمیتی به حرف پدر مادرت نده مورد بهتر هم واست میاد تا ۲۷اینا حداقل ۴سال خاستگ ...

هیی خواهر یه زمانی فکر می کردم میرم خارج دکتر میشم نشد 

زمونه بد اومد گرونی شد کنکور سخت شد هیچ وقت فکر نمی کردم اینجوری بشه زندگیم که بگن از این بهتر برات نمیاد

فرهیخته نیستن والا فقط مودب و اینان اصل و نسب دارن به قولی من سواد و.. برام مهمه خانواده باسوادی هم ...

ببین خود پسر خیلی مهمه ک چطور ادمی باشه

بعد خانواده

ولی چون به تحصیلات اهمیت میدی و داری میگی لیسانس الکی داره

پس قطعا به جاهایی ازش انتظاراتی داری ک اون نمیتونه درکت کنه

بنظرم اشتباه نکردی توی رد کردنش

چون این واقعیت اخلاقی توعه

و تو با خانوادت متفاوتی

اینکه یه اپشنایی داره خیلی خوبه ولی اینم در نظر بگیر مردی ک درکت نکنه یا نفهمه تورو خیلی سخته

من الان 27 سالمه ولی هیچ خواستگاری نیست.

الان بخاطر شرایط کرونا که کلا ارتباطا خیلی محدود هست و خب خیلی شرایطای مختلفی هم هست چهره هیکل خانواده وضع مالی موقعیت شغلی و اجتماعی استارتر پیراپزشکی خونده که در بدترین حالت خصوصی ۶تومنی بهشون میدن دولتیم بره سرکار ۸-۱۱درامد خودشه چهرشونم معمولیه خانوادشم خوبن تحصیل کردست میگن هیکل خوبیم دارن قد بلندن در اجتماع کار خواهند کرد به همین دلیل موقعیت زیاد خواهد داشت شما هم باید خودتون رو به معیارای اجتماع نزدیک کنین تا فرد مناسبتون پیدا بشه و زیاد توی اجتماع باشین

ببین خود پسر خیلی مهمه ک چطور ادمی باشه بعد خانواده ولی چون به تحصیلات اهمیت میدی و داری میگی لیسا ...

کلا حس می کنم خیلی متفاوت هستم حس می کنم هیشکی قرار نیس درکم کنه 

با اطرافیانم خیلی فرق دارم با دوستام حتی با اکثریت ایرانیا

هیی خواهر یه زمانی فکر می کردم میرم خارج دکتر میشم نشد  زمونه بد اومد گرونی شد کنکور سخت شد هی ...

من خودم اینجا دارو میخونم دارم انصراف میزنم برای پزشکی ترکیه اقدام کنم هزینش زیاد نمیشه من چون آیلتس دارم میتونم اونجا تدریس هم انجام بدم هزینه هام درمیاد بنظرم اگر هنوز دوست داری برای ترکیه یا ایتالیا صحبت کن رفت کلا شاید تا ۲۰۰تومن هزینت بشه بقیش با تدریس زبان یا کارای دیگه در میاد هزینت

لیسانس الکی چیه دیگه.بیچاره لیسانسه دیگه.به نظر من که خوبه.من خودم از اختلاف سنی زیاد خوشم میاد

من اختلاف کم دوس دارم 

چرا خدایی منی که دو سال کنکور دادم ۴سال درس بخون بدو بدو 

قراره استخدام دولت شم 

با کسی که خب درس ارزشش نیست درس خوندمون یکیه 

من خودم اینجا دارو میخونم دارم انصراف میزنم برای پزشکی ترکیه اقدام کنم هزینش زیاد نمیشه من چون آیلتس ...

عزیزم دارو مگه چشه 

واقعا با ۲۰۰تومن میشه رفت ترکیه؟بعد میشه برگشت هم؟