2777
2789
عنوان

بیاین بگین این خواستگار به من می خوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 49 پست

عیباش از نظر من خانواده شلوغ و تفاوت سنی زیاده .دیگه بستگی به سلیقه و نظر خودت داره 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده تا بچه ؟. فرض کن. چهارتا خواهر شوهر داشته باشی یعنی پنج تا مادر شوهر داری دقیقا.  

شغل پسر هم ک. ازاده. 

سنشم ک ده سال بزرگتره.  

اخلاقم ک تو زندگی معلوم میشه. 

من رد میکردم 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
همه داستان به کنار لیسانس الکی ازاد داره رو درک نکردم چون ازاد درس خونده یعنی لیسانسش کم ارزش و الک ...

نه خب فامیل دورمونه میدونم مثلا اینا اصلا درس و .. براشون مهم نیست یه درسی خونده که خونده باشه 

برا من مهمه مطمینم درس منم برا اون اهمیتی نداره

واقعا نمیشه اینطوری گفت

مشاوره برید ببین چی میگن

ما اختلاف سنیمون کم بود از بدی هاش اینه شوهرم سیاست نداشت و صفر تاصذ همه چیزو یادش دادم

خوبیش این بود ک شوهرم خیلی وابستم شد بخاطر سن کمش و خیلی زیاد عاشق و خیلی زیاد گوش به حرف میدن

دگ سختی و راحتی کنار همه

از طرفی سن جا افتاده راحتیش اینه توجامعه الان مرد همه کاراشو کرده دگ از خیانت فکرت راحته

از جاافتادگی رفتاری

از خونه و کاشین ک سختیاشو خودش گذرونده 

من خودم اگر بودم بخاطر ده تا بچه بودنش شاید قبول نمیکردم

هرچقدر فرهیخته باشن خیلی زیادن

مظلوم بودن که به بازاری بودنش نمیخوره اگر سر و زبون داره و اجتماعیه مظلوم نیست و مظلوم بودن اصلا ویژ ...

بچه اولم اصلا هم اجتماعی نیستم شزطم برا ازدواج اینه طرف خیلی اهل رفت امد نباشه