2777
2789

۲۳ساله ترم آخر پیراپزشکی فرزند اول خانواده قد بلند و خوش اندام قیافه مم معمولیه وضع مالیمون هم معمولیه پدرم کارمنده 

پسر ۳۳ساله  شغل آزاد خونه و ماشین داره کاری و با مسئولیت قدش دو سه سانتی ازم بلند تره قیافش معمولی 

لیسانس الکی آزاد داره  ده تا بچن و بچه آخره خانوادش خیلی مودب و با اخلاقن 

من خودم ردش کردم چون سنش به نظر زیاد بود ولی پدرم بشدت پسندیدن و میگن چنین خانواده خوبی کی میاد دیگه 

مورد بعدی بعد از سن من کلا دیدگاهم به زندگی خونه و ماشین و اینا نیست ولی خانوادم میگن خوبه مظلومه زن دوسته این خوبه من اشتباه می کنم؟یا حق با منه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم خوبه نظر خودت مهمه وگرنه شرایط خوبه ببین اخلاقش خوبه یا نه اخلاق مهم تر از شرایط هست اخلا ...

اخلاق و تلاشش خوبع 

ظاهرش برام جذاب نیست با این که بدم نیس ظاهرش 

من یه کم دیدگاهم به زندگی یه مدل دیگه اس ولی هیشکی درکم نمی کنه اصلا نمی دونم اون مدل ادم پیدا کنم یا نه

مظلوم بودن که به بازاری بودنش نمیخوره اگر سر و زبون داره و اجتماعیه مظلوم نیست و مظلوم بودن اصلا ویژگی مثلتی نیست برو ببینش چند باری حرف بزنین رفت و آمد کنین ببین شخصیتش خوشت میاد یا نه طبق چیزهایی که نوشتی من فکر میکنم مظلوم نیست بلکه چون بچه آخره یکم توی خودشه و بقول معروف کمی وابسته باشه که ویژگی های خیلی مثلتی نیست شما بچه چندمی؟

همه داستان به کنار لیسانس الکی ازاد داره رو درک نکردم

چون ازاد درس خونده یعنی لیسانسش کم ارزش و الکیه؟

راجع به اصل موضوع هم اگر دغدغت فقط سنشه که به نظر من اوکیه

ولی اگه با چیزای دیگش مشکل داری بیشتر فکر کن

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
مظلوم بودن که به بازاری بودنش نمیخوره اگر سر و زبون داره و اجتماعیه مظلوم نیست و مظلوم بودن اصلا ویژ ...

مظلوم اون مدلی نه فامیلمونن زن ذلیلن😅ینی خیلی زن دوستن زن بگه بمیر میرن البته این چیزا برام مهم نیست