2777
2789
عنوان

بیمارستان خوب برای زایمان در تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 33 پست
من کلا ترجیح میدم بیمارستان تو این کرونا نرم.و مطب خصوصیشون برم.واسه کارای قبل بارداری اگر منظورت نا ...

نه منم مطب میرم،منظورم اینه که دکترای خوبی دارن که از بین اونا یکی رو انتخاب کنم؟بعدا برای هماهنگی بیمارستان به مشکل نخورم 

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صارم خصوصیه و پزشکاش فقط تو بیمارستان ویزیت میکنن و جای دیگه مطب ندارن بیمارستان تخصصی زنان هست امک ...

من میشناسم دکتراشون و که بیرونم مطب دارن!!!!!!!بعدم من تو همون صارم دیدم یه بنده ی خدایی دکترش بهش وقت زایمان داده بود۴صبح.این خانومم دردش گرفته بود.دکترش تا ساعت۱۰صبح اصن جواب تلفن پرستارو نداد.تازه ۱۰از خواب پاشد خبرشو اورد.....

بعدم هر بیمارستانی بری دکترت مسئولیت پذیر باشه خودشو میرسونه.منم ساعت۲شب کیسه ابم پاره شد.پرستارا گفتن هیچ دکتری نمیاد الان.ولی دکترم یه ربع بعد رسیید😍بهمن بودم من

تورو سننه قربونت برم!!!!
من میشناسم دکتراشون و که بیرونم مطب دارن!!!!!!!بعدم من تو همون صارم دیدم یه بنده ی خدایی دکترش بهش و ...

خب بگو دکترت کیه ؟ منم دکترم بهمن هستش با اینکه لاله رو بیشتر دوس دارم چون دکترم بهمن هستش منم بهمن میرم الانم برای مشکلم تحت نظرشم 

من میشناسم دکتراشون و که بیرونم مطب دارن!!!!!!!بعدم من تو همون صارم دیدم یه بنده ی خدایی دکترش بهش و ...

من ۲ شب بستری شدم ولی چون لک داشتم و تا زمان زایمانم مونده بود دکتر تلفنی گفت چیکار کنن خودشم ۷صبح بالا سرم بود ساعت ۲بعدظهر زایمان کردم

من ک خیلی راضی بودم هم از بیمارستان هم از دکترم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
من ۲ شب بستری شدم ولی چون لک داشتم و تا زمان زایمانم مونده بود دکتر تلفنی گفت چیکار کنن خودشم ۷صبح ب ...

دکترت کی بود؟

میگم که دکتر مسئولیت پذیر داریم یکی ام نه.پول واسش مهمه

تورو سننه قربونت برم!!!!
فروتن تشخیصش عالیه خیلی هم خوش اخلاقه

تشخیص همه ی دکترای بهمن به نظرم خوبه.چون دکتر بد اصن راه نمیدن.

ولی روزی که من زایمان کردم تخت بغلیمو فروتن زایمان کرده بود.اصلا واسش نبود مریضش.نه شکم بندی داد.نه جورابی.حتی بهش گفت نمیخواد اصن دیگه بیای مطبم.خودشم بعد یه ماه رفت مسافرت!!!بعد تخت بغلیم دید دکترم چیا بمن داده چجوریه تازه فهمید چه خبره.رفت خودش خرید.اینکه اینجوری بیخیال باشن من خوشم نمیاد

تورو سننه قربونت برم!!!!
صارم خصوصیه و پزشکاش فقط تو بیمارستان ویزیت میکنن و جای دیگه مطب ندارن بیمارستان تخصصی زنان هست امک ...

ممنونم 

فقط سرچ که میکنم خیلیا میگن الکی دکتراش استرس میدن و پول زیادی میگیرن بیخود 

نمیدنم حالا 

من خودم بین صارم و محب کوثر موندم