2777
2789
عنوان

بیمارستان خوب برای زایمان در تهران

702 بازدید | 33 پست

سلام دوستان 

من ساکن رشت هستم چون مامانم تهران هست می خوام برای زایمان بیام تهران 

حالا اصلا نمیدونم کدوم بیمارستان یا پیش کدوم دکتر برم ممنون میشم اگر تجربه ای دارید بگید 

خیلی سردر گمم

دکتر خودم اینجا عالیه خیلی راضیم بیمارستان خوبه ولی مجبورم بیام تهران 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمارستان خوب زباده. بهمن.نیکان.گاندی.صارم

تعریف صارم رو زیاد شنیدم،و اینکه تمام پزشک هاش متخصص های حاذق هستن

واقعا اینقدر تعریفی هست؟میشه برای کارای قبل بارداری به جای مطب پیش یکی از پزشکان همون بیمارستان رفت؟دکترای خوبن؟خصوصیه؟

ببخشید سوالام زیاد شد اخه من تازه قصد شو دارم

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔
بهمن دکتر و پرستاراش زیاد و خوبن.درنتیجه رسیدگی خیلی خوبه.ولی خب یکم شلوغه.گاندی هم خوبه ولی پول میچ ...

بهمن عمل قبلا داشتم رفتم راضی بودم اما گاندی نرفتم میخام ببینم گاندی هم مثل بهمن هستش یا بهتره 

تعریف صارم رو زیاد شنیدم،و اینکه تمام پزشک هاش متخصص های حاذق هستن واقعا اینقدر تعریفی هست؟میشه برا ...

من کلا ترجیح میدم بیمارستان تو این کرونا نرم.و مطب خصوصیشون برم.واسه کارای قبل بارداری اگر منظورت نازاییه بهتره مرکز مام بری.ولی اگه واسه کارای ساده قبل بارداری میخوای بری همون مطب یه دکتر خوب برو.

بعدم ببین صارم خیلی اسم در کرده.منم از جاهایی که اسم در کردن خوشم نمیاد زیاد.چون میدونم گند میزنن

بعدم اینکه به نظر من دکترت اگه خوب باشه تو بیمارستان دولتی هم بهشته واست.من بهمن و عرفان نیایش و پارس و صارم و رفتم و دیدم.ولی از بهمن بیشتر از بقیه راضی بودم.دکتر خودمم که حرف نداره.دستش طلاس

تورو سننه قربونت برم!!!!
بهمن دکتر و پرستاراش زیاد و خوبن.درنتیجه رسیدگی خیلی خوبه.ولی خب یکم شلوغه.گاندی هم خوبه ولی پول میچ ...

لاله هم خیلی خوبه ولی چون دکترم بهمن هستش مجبورم برم بهمن وکرنه لاله رو بیشتر دوس دارم چندسال پیش لاله یه عملی انجام دادم بهمن هم پارسال باز یه عمل دیگه داشتم اگه بخام این دوتا رو مقایسه کنم لاله بهتره

تعریف صارم رو زیاد شنیدم،و اینکه تمام پزشک هاش متخصص های حاذق هستن واقعا اینقدر تعریفی هست؟میشه برا ...

صارم خصوصیه و پزشکاش فقط تو بیمارستان ویزیت میکنن و جای دیگه مطب ندارن

بیمارستان تخصصی زنان هست امکاناتشون عالیه

هرساعتی از شبانه روز بری و وقت زایمان باشه دکتر میرسونه خودشو

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️