2777
2789

سلام دوستان من یماه پیش کرونا گرفتم ولی هنوز سردرد دارم و نگرانم عفونت باشه یا چیزی..چه دارویی واسه سردرد کرونا خوبه؟! مسکن نمی‌خوام..داکسی سایکلین اثر داره؟! بعد سی روز ارز مبتلا شدنم میشه خورد؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما روغن گل بنفشه میزدیم. به پیشونی. یه قطره هم داخل گوش. ۳ماهی سردرد داشتم . با این کار خیلی زود خوب ...

مرسی عزیزم امتحان میکنم..ولی من پشت سرم درد داره بیشتر

نمی‌دونم شاید ملتهب شده عفونت فک نکنم باشه..دکتر مغزواعصاب خوب نمیشناسین؟!

من بعید میدونم چیز خطرناکی باشه مخصوصا چون دوره کرونا کامل تموم نشده و میدونم که علاومش مدت بیشتری میمونه. اگرم خواستی دکتر بری اول برو عمومی شرایط رو بگو. نیاز باشه میگه بری ولی بعید میدونم

لطفا لایک نفرمایید😅

من بعید میدونم چیز خطرناکی باشه مخصوصا چون دوره کرونا کامل تموم نشده و میدونم که علاومش مدت بیشتری م ...

خودم خیلی نگرانم چون خیلی طول کشید سردردم و تاحالا این سردردای طولانی رو نداشتم..آره اگه ادامه داشت میرم دکتر

خودم خیلی نگرانم چون خیلی طول کشید سردردم و تاحالا این سردردای طولانی رو نداشتم..آره اگه ادامه داشت ...

سلام سر درد شما خوب شد؟ مادر من کرونا داره چن روزه یه روز در میون سر دردی میگیره ک هیچ مسکنی اثر نداره میگه پشت سرشم هست نزدیک گردن ..شما چکار کردید؟