جوابش چند ساعته میاد؟ نیازی هست دکتر بنویسه یا رفتی آزمایشگاه همینجوری؟
نه لازم نیست نیم ساعت یک ساعت طول می کشه
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
شما که بارداری واسه ما هم دعا کن من تو اقدامم این چهار ماه اقدام کردم انشالا منم مث شم ...
چشم عزیز منم تو امضامم دعا کردم ان شاءالله همه منتظرا زودی مامان بشن
من خودم بعد پنج سال مادر شدم الانم هنوز آزمایش مثبت نشده
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
فداتشم مامان نی نی کوچولو💖💖انشالا سالم و سلامت بدنیاش بیاری و بیاد بغلت
خدا نکنه عزیزم ان شاءالله به زودی تاپیک مادر شدن تو ببینم