2821
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 28 پست
جوابش چند ساعته میاد؟ نیازی هست دکتر بنویسه یا رفتی آزمایشگاه همینجوری؟

نه لازم نیست نیم ساعت یک ساعت طول می کشه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه بار من بی بی چک زدم قسمت های خیس داشت میرفت که خشک بشه منم فک کردم هاله است ولی مثل ابر حرکت کرد ...

شما که بارداری واسه ما هم دعا کن من تو اقدامم 

این چهار ماه اقدام کردم 

انشالا منم مث شما تو قسمت امضام بنویسم چن هفتم مونده

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
اره

انشالا که بارداری بیای خبرشو بهمون بدی

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
شما که بارداری واسه ما هم دعا کن من تو اقدامم  این چهار ماه اقدام کردم  انشالا منم مث شم ...

چشم عزیز منم تو امضامم دعا کردم ان شا‌ءالله همه منتظرا زودی مامان بشن 

من خودم بعد پنج سال مادر شدم الانم هنوز آزمایش مثبت نشده

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

منم پریود نشدم ولی علائمش دارم نمیدونم برم آزمایش بدم یا ن

منم خیلی دلم درد میکنه و زیر دلم 

ولی تا پریودم یه هفته مونده راستش طاقت نیاوردم دیشب بی بی زدم منفی بود 

چشم عزیز منم تو امضامم دعا کردم ان شا‌ءالله همه منتظرا زودی مامان بشن  من خودم بعد پنج سال ماد ...

فداتشم مامان نی نی کوچولو💖💖انشالا سالم و سلامت بدنیاش بیاری و بیاد بغلت

فداتشم مامان نی نی کوچولو💖💖انشالا سالم و سلامت بدنیاش بیاری و بیاد بغلت

خدا نکنه عزیزم ان شا‌ءالله به زودی تاپیک مادر شدن تو ببینم

خدا نکنه عزیزم ان شا‌ءالله به زودی تاپیک مادر شدن تو ببینم

انشالا به امیدبرخدا😍😍😍