2821
2789
عنوان

كي گفته نميشه خدا رو بغل كرد؟

751 بازدید | 7 پست
چه خوبه به اسم قشنگت، خدایا!
مثه نامه ها شعر و آغاز کردن

چه خوشبختن این واژهایی که تنها
می‌خوان مثل پروانه دورت بگردن

می‌بینیم که دستت توو دستای باده
می‌بینیم که عکست تووی قاب ماهه

تووی نی زدن های چوپانی هستی
که حتی دعاهاش پر از اشتباهه

توو آواز بارون، توو پرواز ابری
توو تسبیح چشمه، توو نجوای رودی

روزایی که بی تو دویدیم، نرفتی
شبایی که یادت نبودیم، تو بودی

سراغ تو رو باید از دل بگیریم
باید مشکل عقلو با عشق حل کرد

کی میگه نمی‌شه کنارت قدم زد؟
کی‌ میگه نمی‌شه خدا رو بغل کرد؟

تو هستی، غمی نیست وقتی تو هستی
تو رو دارم انگار دنیا رو دارم

مثه ماهی م توی دریای مِهرت
شبا وقتی سر، روی مُهرم می‌ذارم

* شاعر: قاسم صرافان
خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حتی دعاهاش پر اشتباهه منظور شاعر چی بوده؟

اشاره به داستان حضرت موسي و شعبان ( چوپان) داره 

در مثنوي مولوي 

بزن بخون شعرش رو از اينترنت خيلي قشنگه 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

دستورالعمل نماز توبه هر هفته روز یکشنبه

نماز توبه يکشنبه که همان نماز يکشنبه ذي القعده است که در هر يکشنبه مي شود خواند.قال الله تعالي :إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ التَّوَّابِينَ

حضرت علامه ذوالفنون استاد حسن حسن زاده آملي در پايان رساله لقاء الله دستورالعملي را از كتاب اقبال سيد بن طاووس  بيان مي فرمايند :جناب رسول الله (ص) روز يكشنبه ماه ذي القعده از منزل خارج شدند و در جمع مردم تشريف فرما شدند و فرمودند : ايها الناس كداميك از شما حاضريد كه توبه كنيد ؟ عرض كردند آقا جان همه ما مي خواهيم توبه كنيم و ديگر بد نكنيم . آقا فرمودند  : يكشنبه اين ماه غسل كنيد ؛ وضو بگيريد و بعد چهار ركعت به نيت نماز توبه روز يكشنبه بخوانيد و در هر ركعت ؛ سوره حمد يك مرتبه ؛ قل هو الله احد سه مرتبه و قل اعوذ برب الفلق يك مرتبه ؛ قل اعوذ بر الناس يك مرتبه ؛ بعد ركوع و سجده را بجا آوريد. ركعت دوم به همين نحو است اما قنوت ندارد چنان كه تشهد هم ندارد. ركعت سوم و چهارم در ادامه دو ركعت هم به همبن نحو خوانده مي شود . بعد از اتمام نماز 70 مرتبه استغفرالله ربي و اتوب اليه مي گويي و در ادامه مي گويي لاحول و لا قوه الا بالله العلي العظيم و سپس در آخر مي گوييد : يا عزيز يا غفار اغفرلي ذنوبي و ذنوب جميع المومنين و المومنات فانه لا يغفر الذنوب الا انت .آنگاه  آقا در جواب سائل فرمودند اين نماز را در هر يكشنبه هم مي توانيد انجام دهيد .وقت اين نماز از اذان صبح تا اذان مغرب است

عبدالله باش تا عندالله شوی
2825
2823
2791
2779
2792