2777
2789
عنوان

ديشب به مادرشوهرم گفتم خدا پسرتو مرگ بده

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 27 پست
واقعا ماد  مقصره همه جوره.اون تربیتش کرده دیگه بچه از کوچیکی حرف زشت یاد میگیره

به خدا عروس خوبيم تاپيكاي قبليمو بخوني متوجه ميسي مادره هم آش دهن سوزي نيست ولي دلم براش سوخت ديشب ، خودش ميدونه چيه پسرش ، ١ ساعت تحملش نميكنه 

خدا جاي حق نشسته 
از مادر شوهرت معذرت خواهی کن بگو ببخشید مادر جون عصبانی بودم شرمنده،بعد با لحن مهربون و مظلوم بگو شو ...

خودش خوب ميدونه بچش چقدر بده يك ساعت تحملش نميكنه ، اصلا روم نميشه زنگ بزنم 

خدا جاي حق نشسته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفرین همیشه دو سر داره که یکیش به فرد نفرین کننده بر می گرده و دامنش رو می گیره

خيلي با زبونش منو ميچزونه ، هيچ كاري ازم بر نمياد همش ميگه بچه روميبرم و تلافي ميكنم و ازاين حرفها از ديشب تو مخمه كه همين حرفو به مامانت ميگم ، فقط دلم برا بچه ميسوزه 

خدا جاي حق نشسته 
شوهر عوضی منم همینه ....امروز سر نماز ازخدا خواستم ک خبر مرگشو بشنوم ...خسته شدم خسته ......چرا خدا ...

خيلي اذيتم ميكنه ، خدا نجاتمون بده ، با زبونش خيلي منو ميچزونه همش با بچه تهديدم ميكنه كاري ازم برنمياد با اين قانون مزخرف فقط به خدا ميسپارمش

خدا جاي حق نشسته 
بيچاره بچه بدبختم ، خيلي دلم براش ميسوزه ، نميدونم حكمت خدا چيه به يكي نميده به كسي كه نبايد بده ميد ...

خب منم بخاطر پسرت میگم باید مدیریت کنی

تروخدا فک نکت بقیه خونه ها ازین خبرا نیست و همع گل و بلبلند

چزا خیلی،هست فراوون

مهم اینع زن و شوهر  مخصوصا زن خیلی،خوب مهار کنن  قلق شوهرت و دستت بگیر ببین با چی عصبی میشه چکازایی اوت کارارو بزار کتار  جوابش نده  مردا دهن ب دهنشون کنی سگ میشن دیگه  همه جاییه

مجبوری بخاطر پسرت

منم مث توام چکار میشه کرد

مردا مث بچه ان اصلا 

خيلي اذيتم ميكنه ، خدا نجاتمون بده ، با زبونش خيلي منو ميچزونه همش با بچه تهديدم ميكنه كاري ازم برنم ...

منم 😔😔😔😔پس خدا کی کاری میکنه ....خیلی خستم حتی جون گریه کردن ندارم چقدر باید آزارم بده

به خدا عروس خوبيم تاپيكاي قبليمو بخوني متوجه ميسي مادره هم آش دهن سوزي نيست ولي دلم براش سوخت ديشب ، ...

خوب گفتی عزیزم.منم مادرشوهرم قشنگ خودش پسرشو میشناسع ولی تمام و کمال پشتیبانشع  مادرا همینن  اون مقصره و باید،جوابگو باشه 

رفتارتون را تغییر بدین و با یک مشاور صحبت کنید این حرفهای بدون پشتوانه ی علمی که بعضی کاربرای خردسال میگن را گوش ندین لطفا برای نجات زندگی تون  و سرنوشت بچه عاقلانه تصمیم بگیرید با بد رفتاری و حرف بد زدن به بزرگترها چیزی درست نمیشه و ممکنه خرابتر بشه 

دل را  به حریم عشق بسپار و برو فرسنگ به فرسنگ خدا با ما هست