2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز اثرش چیه؟ من زیر چشام پوستش نازک شده ۱۷ سالمه

ببین از کرم های دور چشم نباید انتظار معجزه داشته باشی، بیشتر واسع پیشگری هست و از سن بیست یا فوقش بیست و پنج سالگی باید جزو روتین ت باشه، من بیست و دوسالمه زیر چشمم کبود بود و یکم چروک های سطحی، الان دوهفتس ک استفاده میکنم، کبودی و چروک ها خیلی کمرنننگ شدن، ولی برا گودی چشم حتما باید فیلر تزریق کرد ، الان شما از کرم های دور چشم سبک استفاده کنی بهتره. با توجه به سن ت. کرم دور چشم ابرسان دار بگیر و سبک . 

ببین از کرم های دور چشم نباید انتظار معجزه داشته باشی، بیشتر واسع پیشگری هست و از سن بیست یا فوقش بی ...

مارک خوبی سراغ داری بهم معرفی کنی؟ قیمتش زیاد نباشه 

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
مارک خوبی سراغ داری بهم معرفی کنی؟ قیمتش زیاد نباشه 

من پرودرما میزنم، راضی ام. شصت و نه تومنه، البته بزن داخل دیجی کالا نظرات مردم رو درموردش بخون. همه ی محصولات هم راضی داره هم ناراضی. بهترین کرم دور چشم وچه هست که صدو چهل تومن بود اخرین بار که دیدم. ینی بهترین کرم دور چشم هست کرم وچه

من خودم به شخصه محصولای مراقبی پوست بیشتر مصرف میکنم تا ارایشی و برندایی که استفاده میکنم همشون کره ایی 

بهم گفتن لدورا خوبه و منم اب رسانشو امتحان کردم با روغن پاک کنندش 

باید بگم ابرسانش واقعا سبکه و دلیلش هم بخاطر میزان الکلش هست تا میزنی انگار میپره از رو پوستت 

روغنش خوب خیلی نمیتونی انتظار داشته باشی که ارایش رو خییلی خوب پاک کنه فقط در حد اینکه چربی مضر پوستت رو تو خودش حل کنه و حتما بعدش صورتتون رو با یه فوم بشورید 

در کل خیلی عالی نیست به عنوان یه برند ایرانی متوسطه محصولاتش