2777
2789

یک ساله ک جدا شدیم ولی طلاق نگرفتیم همش بهم پیتم میده ک برگرد فقط درحد پیام بود اونم اوایل قهر بعد ک نهرمو گزاشتم اجرا و اینا دیگه کمتر پیام میده تازه میگفت کمربندمو برا هیچکس باز نکردم و فلان   ولی عکساشو دیدم هم چاق شده هم اینجور ادمارو لایک میکنه دلم انقدر سکشت حتی ی بار نیامد دنبالم ببینه کجام چیکار میکنم 

این کاربری دست دونفره مخمو نخورین و کارگاه بازی در نیارین😠😡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتره بهش توجه نکنی چون خودت عذاب میکشی

بعدازاینکه پسر و دخترم از آب وگِل دراومدن نفس راحت کشیدم😩اما در عین ناباوری وبعداز۹سال با بی بی چک مثبت روبرو شدم😨😨اولین فکری که به ذهنم رسید سقط😔دکتر ماما فقط پول نقد میخواست😓که همراهمون نبود و برگشتیم🚶برگشتنمون همانا و.....الان دختر شیرینم بغلمه😍😍من یه جایی از زندگیم و میون گریه هام این بچه رو از خداخواسته بودم اما ترس ونگرانی که فقط خودم و خدای خودم میدونیم باعث شده بود در لحظه تصمیم غلط بگیرم و خداراشکر که خودش هوامو داشت و مانعم شد و دخترم به تمام نگرانی هام پایان داد😍😍دختر من هیچ وقت ناخواسته نبود،فرشته ی من خاص ترین و خواستنی ترین خواسته ی خدا برای من بود،عاشقشمممم😍😍😙😙
بجای اینهمه توجه ب شوهرت ب خودت توجه کن... 

توجه چی وقتی داریم جدا میشیم وقتی حتی ی زحمت ب خودش نداد بیا باهام حرف بزنه 

وقتی قصدت جدا شدن ولش کن چرا خودتو عذاب میدی

نمیدونم خیای اذیت میشم اصلا نمیدونم چجور فراموشش کنم