2777
2789
عنوان

قرار بود مادر بشم ولی نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 22 پست

عزیزم نگران نباش این مورد نمیدونم چرا تازگیا خیلی زیاد شده من خودم این اتفاق برام افتاد و تو ده هفتگی خونریزی کردم و فهمیدم رشدش تو 7 هفته متوقف شده و تا شب خودبخود سقط شد ! دنیا رو سرم خراب شده بود اما میگذره به هرحال الان خداروشکر دوباره باردارم انشالا شما هم به زودی این اتفاق خوب برات بیفته 

پنج ماه پیش سقط شده.... امروز بعد از ۵ ماه دوباره اقدامم. خدا جاشو سبز کنه زودتر 😭

میدونی دوسین برا باردار شدن خیلی خوبه امتحان کن من همون ماه که خوردم باردار شدم  این بار هم امتحان میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نگران نباش این مورد نمیدونم چرا تازگیا خیلی زیاد شده من خودم این اتفاق برام افتاد و تو ده هفتگ ...

میتونم بپرسم تو خونه کامل سقط شد؟ از کجا بفهمیم کامل تو خونه سقط شده یا نه؟ من فقط پریشب خیلی کم خونریزی داشتم در حد چند قطره رنگشم تیره بود

میتونم بپرسم تو خونه کامل سقط شد؟ از کجا بفهمیم کامل تو خونه سقط شده یا نه؟ من فقط پریشب خیلی کم خون ...

برا من کامل سقط شد , صبح خونریزیم شروع شد رفتم سونو و گفت رشدش متوقف شده رفتم پیش دکترم دارو داد ولی نتونستم بگیرم داروخونه ها نداشتن باید میرفت جای دیگه  گفتم شوهرم بره بگیره اومدم خونه دیگه خونریزیم بیشتر شد لخته دفع میکردم تا شب حدود سه چهار تا اندازه ی دو انگشت لخته دفع شد و درد شدید مثل زایمان داشتم رحمم منقبض میشد دیگه شب یهو دردم اروم شد و چند روز بعدش که خونریزیم کمتر شده بود رفتم سونو بقایا و دکتر گفت کمی بقایا داری اما مهم نیستش با پریود بعدی دفع میشه خودش که شد , و من بعد سقطم اصلا جلوگیری نداشتم چون دکترم گفت خودبخود و تو هفته پایین سقط شده مهم نیس اتفاقا بدنت اماده تره و حدود 3 ماه بعدش دوباره باردار شدم , البته شوهرم رفت ازمایش اسپرم و فهمیدیم کم تحرکی داره و واریکوسل یک طرفه که قرار بود یه مدت دارو بخوره و بعدش اگه خوب نشد عمل بشه که دیگه فهمیدم باردارم !