2777
2789
اینکه چیزی نیست شوهر من یه سری یه نامه عاشقانه برای مامانش تو اینستا پست کرده بود من که همسرشم نشنید ...

منم تو رابطه بودم اولش خیلی معمولی بودیم و جدی نبود چیطی همش غر میزد از خانوادش و رابطه ای نداشت ( خارج از کشور بود) 

وقتی جدی شدیم یه وقتایی ساعت ها با خالش حتی ممکن بود حرف بزنه 😐 شب تا صبح از فامیلاش و خانوادش تعریف میکرد 

کلا  مردا همینن وقتی زن میگیرن و میررن تو رابطه یادشون میوفته فامیل و خواهر مادر دارن 

" homo homini lupus " انسان گرگ است برای انسان .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره راس ميگي حق با تو هست،اينحوري بيشتر لج ميكنن و خوصتو درميارن يه بار ديگه يه بحثي كرديم بهم گفت ...

نامزد منم قبلا همینارو میگفت وقتی ایراد میگرفتم 

مثلا میگفت داداشمه‌من‌بای  کار کنم‌که اون تو رفاه باشه 😂😂😂 یا از این چرت و پرتا ولی خب میدونستم در حقیقت حتی حوصله حرف زدن باهاش ن رو هم نداره 

از وقتی دیگه هیچی نگفتم‌ و ایراد نگرفتم  اونم بیخیال شد 

میخواد حس حسادت منو تحریک کنه اسکل

چيكار كنم متنفرررررم ازشون

اکه زندگیت رو دوس داری بیخیال شو

اگه همسرت نقطه ضعفش خانوادشه فقط و فقط بیخالشون باش

ببین اگه خیلی دوس داری همسرت رو به این فکر کن شاید دیگه هیچ وقت خودت یا همسرت نباشید دور از جون بعد می فهمی هیچ کدوم ارزش نداره 

توکلت به خدا باشه ... 😇❤
هه پس چرا زن ميگيرن برن با همونا خوش باشن ديگه

واقعا این فازشونو درک نمیکنم 

مامان هم دقیقا همین چیزارو تعریف میکنه که بابا کلا خونه هم نمیرفته مجردی و همش با رفیقاش بیرون بوده وقتی عقد میکنن  تا حتی خوته ی فامیل هاش شهرای دیگه‌هم میرفته و میگفته زشته نمیشه سر بهشون نزنم که 😂😂😂 

اگر بدونم چه اتفاقی تو مغزشون میوفته که اینکارو میکنن خیلی خوب میشد

آره بابا تازه هزار تا صاحاب پیدا میکنن

دقیقا فکر کن چندین سال بود خارج از کشور زندگی میکرد تنها روزی که رابطمون جدی شد و خاتوادش رو مطلع کرد 

همه تازه یادشون افتاد این ادم تنهاست و باید واسش زنگ بگیرن 

خالش بزور دخترش رو میخواست بفرسته پیشش و هرکس از یک طرف دختر بهش معرفی میکرد 

از روزی هم که رابطمون تمام شد ( حرف میزنیم ولی چیزی‌بینمون نیست ) خودش تعریف کرد که بیخیال شدن و دیگه‌زنگ و پیامی نیست 😂😂

اکه زندگیت رو دوس داری بیخیال شو اگه همسرت نقطه ضعفش خانوادشه فقط و فقط بیخالشون باش ببین اگه خیلی ...

هروقت ميتونم بيخيال بشم كه تاوان همه اذيت هايي كه شدم و سختي كه كشيدم تو اين سه سال پس بدن،هروقت يادم ميفته چي كشيدم آتيش ميگيرم

واقعاً چرا ايجوري ميشن ؟😕

دخترا کلا قید همرو میزنن و میچسبن به شوهره 

اونم  میره میچسبه به فامیل هاش 😂😂 خیلی عجیبه 

ولی واسه ما برعکسه 

داداشم قید همرو زد و چسبیده به زنش 

زنش هم صبح تا شب خونه ی عمه‌و خاله و پسر دایی و این چیزهاست 😂😂😂 تازه فک کن حتی واسه عقدشون پست نذاشت ولی واسه تولد نوه عمش هم پست میذاره و عکس عوض‌میکنه 

دوست صمیمیم بود واسه همین میدونم قبلا رابطه ای نبود و الان رفت و امد میکنه 

ولي مشكل اينه اونا اصلاً پسرشونو هيچي حساب نميكنن ولي ميميرن برا دخترشون ولي اين برعكسه

ریلکس باش و از زندگیت لذت ببر بزار هر کاری دوست داره انجام بده

خودش چوب کارش رو میخوره

توکلت به خدا باشه ... 😇❤