2777
2789
عنوان

رمان های سمی که تو نوجوونی میخوندیم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7565 بازدید | 143 پست
😳 اسمشو الان یادم نیست اون که پسره اسمش داریوش بود بعد دختره میپیچونش میره با پسری ب نام آرتان ازدو ...

اصلا قرار نبودی ک من میگم با قرار نبودی ک تو میگی فرق داره ها!😂ارتان و ترسا ازدواج سفید میکنن ک خانواده ها ولشون کنن  ترسا میخواست بره خارج  همخونه میشن و عاشق هم میشن بعد حامله میشه میره خارج ارتانم میره دنبالش تو توسکا هم با هم مشکل پیدا مبکنن ارتان روانشناس توسکا میشه اخرش ک خوب تموم میشه

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جالب!کاش اسمش یادت بیاد حداقل کل کل چرت نداره توش

یه رمان واقعی که زندگی منو عوض کرد بهت بگم میخونی....اسمش رمان سید علی حسینی هست ...زندگیم عوض شد بعد خوندن این رمان ...عاشقانه هاش به دل میشینه تربیت فرزند رو نشونت میده لجبازی  رو تشونت میده حتی شخصیت اصلیش اهل نماز و خدا پیغمبر هم نبوده بخاطر عشق تغییر میکنه ....اگر بگم بهترین رمان عمرم بود شاید باور نکنی

حالا من رمان های امارتی میخوندم می‌گرفت میزد دختررو بعد دختره عاشق پسره میشد 😐🤣

عزیزان من اونا کپی بسیار داغون. دیو و دلبر بودن فهمیدم دهه هشتادی هستین. 

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.
اره بگو😍

فردا یه تاپیک میزنم کلا درباره ش توضیح میدم

ولی رمانای اصیل ایرانی از نویسنده های سرشناس من بهت سال بلوا از عباس معروفی و سمفونی مردگان از عباس معروفی رو پیشنهاد میکنم قشنگ ترین کتابایین که من تو عمرم خوندم واقعا محتوا دارن اصلن آدم در حین اینکه میخونه لذت میبره از قلم نویسنده که چقدر کلماتی که استفاده کرده واسه ی این رمان دلنشینه حالا خودت بخونی میفهمی اینا داستانشون روی یه خط حرکت نمیکنه چون یکم موج فلسفی داره ولی در نهایت خودت میفهمی چی به چی بوده این دوتا واقعا فاخرن رمان جدید نویس هم شهر بازی و خدایا من کجای دنیای توام رو پیشنهاد میکنم

NVD❤
یه رمان واقعی که زندگی منو عوض کرد بهت بگم میخونی....اسمش رمان سید علی حسینی هست ...زندگیم عوض شد بع ...

رمان مذهبی عاشقانه بود؟. 

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.

ی بار خوندم انقدر بدم اومد دیگه هیچ وقت نخوندم اونم دوستم معرفی کرده بود...بیشتر از کتابخونه کتاب میگیرم

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
قتل سپندیاروخوندین اون هیچوقت ازذهتم نمیره چون تامیخوندم واسه مامانمم تعریف میکردم شبایی که بیدارمیم ...

نه من قتل کیارش رو خوندم البته رمان خیلی طولانی بود الان جزئیاتش رو یادم نیست

NVD❤

واییی دقیقاااا یادم انداختی لامصب😂😂😂

دقیقا معلوم بود زاده ذهن ی نوجوونه توهمی تخیلاتی هستش 😂😂  بعد ی مدت ک چندتاشو خوندم دیدم چقدر چرته دیگ ادامه ندادم😂😑

چقد همه چیز ارمانی بود پسرع خوشگل و خوشتیم و پولدار همه چی تموم هی هم تو ذهنم تصور میکردم طرفو😂😑 دختره هم بعضی اوقات همه چی تموم بعضی وقتام معمولی تو همه رمان ها هم طرف دانشجو بود 

انگار ک اون بچه ای ک نوشته بود رمانو، رویاهای خودشو ب تصویر کشیده بود عیح😒😒😒

من هم میخوندم تا ی سال  پیش اولیش هم هکرقلب بود :/ پنج شیش تا عاشق این دختره شده بودن ک دختره مثلا ارایش نمیکرد و از همه خوشگل تر بود 😑انقدر حرصم میگیرهههه

نقژه نقطه نقطه