2777
2789
عنوان

درد بخیه

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 32 پست
از این ورم بچه ام الان شش روزه دستشویی نمیکنه منظورم ادرار نیس

خب میتونی نوک گوش پاکن رو با یکم صابون یا شامپوبچه خیس کنی و عذرمیخوام اینو میگم 

با نوک گوش پاکن مقعدشو یذره با همین شامپو بچه بمال پاهاشم بالا بگیر ان شالله که نتیجه میگیری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست جومی من 10 ماهه زایمان کردمقبل زایمانم خییییلی خوشتیپ بودم بعد زایمان شدم 90 کیلو اینقد ورزش و ...

یعنی خود به خود درست شدم کرم یا چیزی مصرف نکردی واسه ترکات

خب میتونی نوک گوش پاکن رو با یکم صابون یا شامپوبچه خیس کنی و عذرمیخوام اینو میگم  با نوک گوش پ ...

واله سه روزه مقعدشو چرب میکنم با روغن فیروز ولی هیچی نشد

من تاگی ها خون ریزیم قطع شده تا ۳۵ روزم پریودبودم

من ۱۵روز گذشته دوس دارم زوذ تموم شم حالم و روحیم گرفته افسردگی گرفتم.دلم میخاد حداقل این دوره پریودی تموم شه.سردخترم انگار ی هفته بیشتر نبود.۴۰روزه هم پریود شدم

اگه فردا هم دستشویی نکرد ببر دکتر میگن تا یه هفته طبیعی هستش

مادرم امروز زور کرد که بهش یذره با آبجوش خاکشیر بده بره دستشویی منم مجبورن دادم الانم دارم از نگرانی میمیرم که ضرر نکنه

نمیدونم چی بخورم زود پاک شم این روزا حالم اینقد گرفته دلم میخاد گریه کنم سیاه بپوشم داد بزنم حوصله ه ...

از شما هم یه جور بو میاد از واژنتون من دو سه روز دیگه قطع شده یه بوی میومد حال به هم میخورد