2777
2789
عنوان

مادر شوهر خوبش هم بده

25726 بازدید | 82 پست

همیشه مادرشوهرم رو دوست داشتم و اون هم همه جا میگفت دوستم داره و بهترین عروسم واسش. اما تازه فهمیدم مادر شوهر خوبش هم خرده شیشه داره و واقعا دلم گرفته ازش.

کاش وقتی یه روز مادرشوهر شدم یادم بمونه که وقتی عروسم خوشبخته یعنی پسرم هم خوشبخته. پس دلیلی نداشته باشیم واسه رقابت با عروس و برای به کرسی نشوندن حرفمون پسرمون رو تحت فشار و تو منگنه قرار بدیم. چون همونقدر که عروس ناراحت میشه پسر هم به هم میریزه. 

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد

موافقم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز مادرشوهرمن ازیخچال بستنی در اورد بده بقیه بخورن یه دونه کم بود برگشت گفت وای واسه تونیست داد پسراش خوردن حالا من از بستنی خوشم نمیاد ولی دلم شکست،چقد من به این خوبم 

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
از کل اقوام همسرم متنفرم قوم الظالمین

من به جز سال اول ازدواجم که به اصطلاح سنگهامونو واکنده بودیم تا به حال باهاشون مشکلی نداشتم و واقعا هم دوستشون داشته و دارم. اما ناراحتم که بعد از این همه سال میبینم مادر شوهرم بدش نمیاد دوبه هم زنی کنه

دیروز مادرشوهرمن ازیخچال بستنی در اورد بده بقیه بخورن یه دونه کم بود برگشت گفت وای واسه تونیست داد پ ...

چرا باید واسه چیزهای به این کوچیکی خودشون رو از چشم بندازن

ببین به نظرمن مادرشوهر اگه میگه دوستت داره صرفا فقط حفظ ظاهره اینو یادت باشه شما فقط به خاطر همسرت بااون خانواده درارتباطی مطمئن باش پاش بیوفته اولویت اول واخرش فقط بچه هاشن زیادخودتو درگیرنکن وانتظارتو ازشون کم  کن غیرممکنه یه مادرشوهر عروس رو واقعا ازته دلش دوست داشته باشه اگرهم مادرشوهر به عروس بگه دوست دارم یعنی بهت احترام میزارم نه اینکه صرفا محبت وعشق باشه معنیش مادر فقط یه دونست  چون شب وروز به فکرادمه ولی مادرشوهر تازمانی به عروس احترام میزاره که عروس بهشون خدمت رسانی کنه وبه فکرشون باشه ولی مادر بی توقع وبی انتظار عشق میورزه ایناروگفتم که خودتو اذیت نکنی ایشون فقط مادرهمسرتونه نه مادرشما

خودشو پسرش زندگیه منم بهم زدن بعد فکر میکنن من طلاق بگیرم دودش تو چشم خودم میره 😳😳😳😳

تازه بعد از ازدواج پسرهاشون یادشون میفته که باید واسه پسرهاشون مادری کنن

ببین به نظرمن مادرشوهر اگه میگه دوستت داره صرفا فقط حفظ ظاهره اینو یادت باشه شما فقط به خاطر همسرت ب ...

فقط میتونم بگم متاسفم واسه طرزفکرت شما چندسالته ادم عاقل همرو بایه چوب نمیزنه🤫

ببین به نظرمن مادرشوهر اگه میگه دوستت داره صرفا فقط حفظ ظاهره اینو یادت باشه شما فقط به خاطر همسرت ب ...

واقعا باهات موافقم. اما الان اگه فکرم درگیره به خاطر اینه که همیشه فکر میکردم همونقدر که من به خاطر همسرم به خانواده اش صمیمانه احترام میذارم و توی هیچ موضوعی دخالت نمیکنم مادر همسرم هم این رو درک کنه و وقتی من و همسرم با هم صحبت میکنیم فالگوش نایسته و بعد به راحتی و بدون پنهان کردن کار بدش نظر هم بده و رو در روی من قراربگیره البته با یه لبخند تصنعی

فقط میتونم بگم متاسفم واسه طرزفکرت شما چندسالته ادم عاقل همرو بایه چوب نمیزنه🤫

برای طرز فکر خودت متاسف باش که ازیه غریبه که اسمش مادرشوهره توقع محبت دارین من نزدیکه ۳۰ سالمه و۱۰ ساله ازدواج کردم خیلی ازموقعیتها پیش اومده وبه چشم دیدم که اولویت اول واخر مادرشوهر بچه هاشن من نمیخوام به استارتر امید واهی بدم این یه واقعیته مادرشوهر ازعروس متنفرهم نباشه عاشقش هم نیست فقط این وسط احترام باشه بینشون کافیه چرافکر میکنی وقتی از مادرشوهر انتظار محبت وعشق داشته باشیم به اصطلاح عاقل هستیم ادم عاقل سطح انتظاروتوقعشو ازادمهای اطرافیانش میاره پایین وفقط بهشون احترام میزاره نه اینکه عاشقشون باشه وفک کنه خونواده شوهر عاشقشن ابنجوری استارتر اذیت میشه شماهم هرجور میلته فکر کن اصلاشما فک کن مادرشوهرت ازمادرتم برات بالاتره