2777
2789
عنوان

تنهايي توي غربت خيلي خيلي سخته

447 بازدید | 58 پست

شايد اگه چندماه پيش ازم سوال ميشد ميگفتم غربت اونقدرها هم سخت نيست اما اين مدت كلي اتفاقات بد برامون افتاد كه احتياج به همراه و همدل داشتيم، حتي خاله ام كه اينجاس باهامون همراهي نكرد

ماه اخره بارداريمه و داريم با شوهرم دوتايي اسباب كشي ميكنيم و همش بغض توي گلومه كه چه قدر تنهاييم

حتي شب كه ميشه و خسته از كارهاي روزيم كسي رو نداريم كه يه كم باهاش حرف بزنيم و اروم بشيم

دلم خانواده هامون رو ميخواد

خيلي تنهاييم

کجایی عزیزم 

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كانادا

منم ھند اما زیاد اذیت نمیشم

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘
نميدونم چي بگم انتخاب بين عقل و احساسه

ما اینجا هم شرایط زندگیمون خوبه واقعا دلم نمیخواد از خانوادم دور بشم خواهرم ندارم خیالم راحت باشه ولی همسرم میگه بریم 😔انشاالله خدا بهتون کمک کنه ب ما هم همینطور ب توافق برسیم نریم 

بورسیه شدین هند؟ چجور رفتید 

من 8 سال اونجا زندگی کردن بورسیہ نشدم 

اما بخاطر کارم مجوز گرفتم