2777
2789

تورو خدا بگین این بیبی چک مثبته؟ سریع هاله انداخت الان زدم. صبح هم یه دونه زدم یه خط کج محو افتاد که بعد خط تست خیلی خیلی محو شد و خاکستری. ولی این انگار صورتیه. اولین باره همچین رنگی می بینم. یعنی میشه واقعی باشه؟ 😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هاله داره 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

به نظر من مثبت😍😍😍ننه شدنت مبارک

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
تورو خدا بگین این بیبی چک مثبته؟ سریع هاله انداخت الان زدم. صبح هم یه دونه زدم یه خط کج محو افتاد که ...

من میبینم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

ااا حالا خب زوده توام عین من عجولی من ۱۰ روز مونده نمیدونم چکار کنم😁

من این ماه خیلی کم رابطه داشتم و کارای فوق سنگین کردم. اما بازم دلم طاقت نیاورد وگرنه ماههای دیگه بعد اقدام یکسره بیبی چک دستمه. این ماه هم تا اینجا ۶تا زدم