2777
2789

سلام عشقا
خوبین؟ 

احتمالا در جریان کارزاری که از طرف خانواده مرحوم #علی_انصاریان به راه افتاده، هستید.
اومدم ازتون خواهش کنم، هم به خاطر کمک به احقاق یه حقِ ناحق شده، هم به خاطر خودمون که شاید درآینده گرفتار قصور پزشکی نشیم، اون رو امضا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در روند درمان آقای انصاریان، قصور اتفاق افتاده

داروهایی که استفاده شده مناسب درمان کرونای ایشون نبوده (با میزان‌ درگیری ای که داشتن) والبته دوز داروها بالا بوده که در نهایت منجر به از کار افتادن کلیه ها شده

آخرین داروی مورد استفاده یعنی گانسیکلوویر هم منجر به واکنش شدید پوستی و ایست قلبیشده

باز چیشده

بالاتر توضیح دادم عزیزم

این قصور پزشکی هم شده بلای جون خیلیا

متاسفانه 

خدا رو چه دیدین شاید این کارزار باعث شدجلوی این دکترهای بی علم و کار نادرست گرفته بشه

علاوه بر اینکه، کارزار کاملا منطبق بر قوانین ایرانه و مورد حمایت و تشویق نهادهای مختلف قرار گرفته، مشخصات امضا کنندگان محفوظه و مسئولیتی متوجهشون نخواهد بود. فقط این امکان وجود داره که در پایان مهلت کارزار (۱۴ تیر)، به صورت رندوم با چند شماره تماس بگیرن تا از صحت امضاها مطمئن بشن.

خواهش میکنم اگر موافق هستین، با وارد کردن مشخصات صحیح و کامل امضا کنید ( چون اولا امضاهای غیرواقعی رو حذف میکنن . و اگه تعدادشون زیاد باشه، اون کارزار متوقف میشه.) و به هر نحوی که در توانتون هست، با اقوام ودوستان و آشناهاتون در میون بگذارید.