2777
2789
عنوان

خیلی اعصابم یه هم ریخته شوهر نفهم

705 بازدید | 24 پست

اعصابمو داغون کرده دیگه خسته م ازش  فقط اینکه تنهایی بشینه تو ماشینش برای خودنمایی بگرده  تنهایی من باهاش باشم میمره لابد بیشعور دلم میخاد با سر خودمو بکوبم تو دیوار از بس عصبانیم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قرار بود امروز بریم خونه پدرم من دلمه درست کردم تو یخچال گذاشتم ببریم اونجا عصر برای شام حالا دلمه به کنار بحثش جداش خونواده شهر دیگن که یساعتی راهه گفتم امروز صبح عزیزم ساعت ۲ اینا بریم فلان شهر که نزدیکه اونجاس بازارهایی داره که جمعه باره یکم خرید دارم از اونجا میشه دوساعت راه گفت باشه 

اگه همین لغات رو که تاپیک زدی تو روابطتتون بکار میبری که الفاتحه😂😂

ولی وجدانن چکار میکنی تنهایی رو ارجحیت میده به شما🤔

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

بعد منم گفتم بخواب تا شب من جایی نمیرم گفت فقط ده دسقه میخوابم خوب گفتم اصلا دیره جایی نمیرم دیگه تا حاضر شیم و اقا بره حموم و حاضر شه شده ۶ و تا بریم اونجا و خونه بابتم دیره منم قهر کردم گفتم نمیرم جایی 

ما سهر کوچیکی هستیم شوهر من از افراد سرشناسه که شاید ۸۵ درصد شهرمون راحت میشناسنش و از نظر ثروت معروفن و ماشین خیلی مدل بالایی داره که نه تنها اینجا بلکه هرجا میره دخترا دنبالشن اهلش نیست خیلی ناموس پرسته واقعا چشم پاکه ولی من درک نمیکنم این ۴ ساله زنشم هر بار رفت تو شهر جمعه ها دور بزنه تنهایی رفت هوا که تاریک شد اومد دنیالم