2777
2789
عنوان

من برای دو سال دیگه می‌خوام سراسری بدم کسی جدی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من دیگه می‌خوام دور خیلی از تفریح‌هام رو خط بکشم فقط درس بخونم و کار کنم اما حاضر نیستم هیچ‌کد ...

نمیشه شیمی مرخصی یه ساله بگیری بعد که از دارو قبول شدی غیر حضوری بخونی شیمی رو؟

💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞
ایشالا که عوض نشه ... اینکه زحمت ۳ سال با یه ازمون مشخص شه تو یه روز ظلمه

آره ولی خیلی ها فرصت جبران ندارن 

فک کن 6 هزار نفر معدل 20 داریم 

10 هزار نفر معدل 19 و 18 

الی آخر 

مثلا من که معدلم 17 هست دیگه باید به رشته های خوب فکرم نکنم

نمیشه شیمی مرخصی یه ساله بگیری بعد که از دارو قبول شدی غیر حضوری بخونی؟

اصلا حاضر نیستم می‌دونی چرا چون پشتم باد می‌خوره تمام درس‌هایی که این دو سه ماهه خودم رو کشتم یاد بگیرم یادم می‌ره من از اول خیلی با دقت نخوندم این سن ماهه خیلی سعی کردم تازه دارم راه میوفتم توی درس‌ها

💚 وزن فعلی ۶۴.۷۰۰ »»» وزن ایده‌آل ...

کسایی که حاضرن بیاین با هم بخونیم چند نفره هم بشه چه بهتر. مغز چند نفر بهتر از دو نفر کار می‌کنه مشکلات داشته باشیم زود حل می‌شه

چه کاریه.تطبیق واحد نمی شه بدی؟

می‌شه اما من تازه دارم جدی درس می‌خونم نمره‌هام جالب نیست توی معدل مدرک بعدی تاثیر می‌ذاره

امسال کنکور دادی

اره امروز، بالا گفتم چجوری بود

💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞
می‌شه اما من تازه دارم جدی درس می‌خونم نمره‌هام جالب نیست توی معدل مدرک بعدی تاثیر می‌ذاره

اره تاثیر داره.معدل الانت چند شده؟بعد مطیمنی بعدا خوب می شی؟داروسازی که ده برابر سختره

اره تاثیر داره.معدل الانت چند شده؟بعد مطیمنی بعدا خوب می شی؟داروسازی که ده برابر سختره

عزیزم من توی این یه ساله سختی کشیدم و به خودم اومدم. تو بگو صد برابر. من دیگه تصمیم گرفتم این زندگی عادی رو تغییر بدم.

بعد تو از شیمی دقیق اطلاعات نداری همین جوری ما رو دارن به سختی می‌ندازن. ممکنه داروسازی یه ذره از شیمی سخت‌تر باشه 

افرین پس جدی تر ادامه بده.اما دیدی نشد همینو ادامه بده

چیزی نشد نداره من هم امروز رفتم برای اولین بار نظام جدید کنکور دادم تازه فهمیدم چه جوری باید کنکور بدم