الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شیمی کاربردی پیام میخونم داروسازی فقط دانشگاه دولتی توی تهران میخوام
داروی تهران باید جدیه جدی بخونی همینجوریشم بچه ها خودکشی میکنن قبول نمیشن نمیشه اوقات فراقت خوند انصراف بده فقط کلاسای کنکوری درجه یک برو تو یه سال قبول شو چه کاریه وقتی میدونی شیمی اینده نداره ادامه بدی
یا هم همین رشترو ادامه بده برو اخرش تو شرکت های داروسازی میگن خیلی زود جذب میکنن شیمی ها رو
💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞
💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞
امروز کنکور دادم ریاضی و شیمیش خیلییی سخت بود همه هول شده بودن ۲ ساعت زود تر اختصاصیا رو دادن رفتن ولی عمومیا خیلی اسون بودن