2777
2789
عنوان

من برای دو سال دیگه می‌خوام سراسری بدم کسی جدی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیمی کاربردی پیام می‌خونم داروسازی فقط دانشگاه دولتی توی تهران می‌خوام 

داروی تهران باید جدیه جدی بخونی همینجوریشم بچه ها خودکشی میکنن قبول نمیشن نمیشه اوقات فراقت خوند انصراف بده فقط کلاسای کنکوری درجه یک برو تو یه سال قبول شو چه کاریه وقتی میدونی شیمی اینده نداره ادامه بدی

یا هم همین رشترو ادامه بده برو اخرش تو شرکت های داروسازی میگن خیلی زود جذب میکنن شیمی ها رو

💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞
تو هم عشق داروسازی هستی که😂

اره😅😍

💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞
بهترین کارو می‌کنی.من شیمی کاربردی قبول شدم نرفتم.

البته شیمی کاربردی همه‌اش شیمیه داروسازی کلی مباحث زیستی داره شیمی دوست داشتی بری؟

💚 وزن فعلی ۶۴.۷۰۰ »»» وزن ایده‌آل ...
البته شیمی کاربردی همه‌اش شیمیه داروسازی کلی مباحث زیستی داره شیمی دوست داشتی بری؟

من نه دیگه علاقه ام رو از دست دادن.چون علوم پایه کلا بدرد نخوره.مثا ریاضی.اما عاشق ای تی شدم.همش توش تحرکه

داروی تهران باید جدیه جدی بخونی همینجوریشم بچه ها خودکشی میکنن قبول نمیشن نمیشه اوقات فراقت خوند انص ...

عزیزم من دیگه می‌خوام دور خیلی از تفریح‌هام رو خط بکشم فقط درس بخونم و کار کنم اما حاضر نیستم هیچ‌کدومش رو کنار بذارم 

من نه دیگه علاقه ام رو از دست دادن.چون علوم پایه کلا بدرد نخوره.مثا ریاضی.اما عاشق ای تی شدم.همش توش ...

اره این رو‌ قبول دارم کار زیاد نیست 

شیمی نه راستش رشته شیمی رو به تنهایی دوست ندارم

ولی زیست و شیمی کنار هم باشن خوبه

من پزشکی ودارو هر دو رو دوست دارم 

امروز کنکور دادم ریاضی و شیمیش خیلییی سخت بود همه هول شده بودن ۲ ساعت زود تر اختصاصیا رو دادن رفتن ولی عمومیا خیلی اسون بودن