2777
2789
عنوان

یه عکسی ونشون شوهرم دادم

397 بازدید | 19 پست

دوستان شوهرم جنبه اش خیلی بالاست امروزتواینستا یه بلاگری بود دختره زیبابود اماشوهرش خیلی زیباتربود بعدمن شوهرم جفتم اومدنشست گفت چیکارمیکنی گفتن هیچی بیابیین این پسره چه خوشکله شده نامزد این ان شاءالله خوشبخت بشن وپایدارباشن بعدحس کردم شوهرم ناراحت شد چون گفت هوم ان شاءالله اکثراوقتی ناراحت باشه ازهوم بکارمیبره😐😐😐😐😐😐😐😐😐

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋

خب حسودیش شده

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نگو

خب پرسیدمنم گفتم😐

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋

مردای حسود خیلی باحالن تخس میشن عین پسر بچه ها😂 دیگه تعریف نکن از مردی وقتی حساسه 

اهدای عضو =اهدای زندگی !                                           من کارت اهدای عضو دارم 💙                                      من یک دختر شادم  عاشق خانوادمم  من در همه شرایط شیطون و شاد و پر حرف و پر انرژی ام اآمااااا عصبی ام   عاشق تئاتر  باله ویلون گلف سینکرونایز    رشتم ریاضیه ولی در آینده اکتور تئاتر و تیزر میشم من مطمنم   عاشق مهندسی عمران  دختری که عروسک بازی نکرده 😉 ملقب به ماهی خانم😁 
خب حسودیش شده

اخه خب به چی حسودیش بشه😂😐

😕

جان

خب بشه. نمیشه که همش ما خانوما ناراحت بشیم. یبارم بذار آقایون ناراحت شن😂

دقیقااحسنت😂😐

نامزد منم همینطوره حتی وقتی به یه پسر بچه محبت میکنم یا بغلش میکنم حسودی میکنه میاد میزنش کنار😂😂

وااایی 😂😂😂

اهدای عضو =اهدای زندگی !                                           من کارت اهدای عضو دارم 💙                                      من یک دختر شادم  عاشق خانوادمم  من در همه شرایط شیطون و شاد و پر حرف و پر انرژی ام اآمااااا عصبی ام   عاشق تئاتر  باله ویلون گلف سینکرونایز    رشتم ریاضیه ولی در آینده اکتور تئاتر و تیزر میشم من مطمنم   عاشق مهندسی عمران  دختری که عروسک بازی نکرده 😉 ملقب به ماهی خانم😁 
دختر+چه پسر خوشگلی چه جذاب و جیگره  پسر-😐 پسر-چه گل قشنگی دختر+میخواستی با همون گل ازدوا ...

وای متنت عالی بود😂😐

اره واقعا جرش میدادم🙁😐

مردای حسود خیلی باحالن تخس میشن عین پسر بچه ها😂 دیگه تعریف نکن از مردی وقتی حساسه  

دقیقا شوهرمم تخس میشه بااین که ۲۴سالشه😂😐اولین بارشدکه جلوش تعریف کردم