2777
2789
عنوان

بنظرتون چطوری بگم قبول کنه؟!

156 بازدید | 15 پست

بچه ها من چن وقت دیگ مراسم عروسیمه

همه ی هزینه های عروسی و چند قلم از جهاز با شوهرم بوده و حمایتی از سمت پدرش دریافت نکرده چون ایشونم وضع مالی خیلی خوبی ندارن.

من از همسرم خواستم فرمالیته بگیریم که گفت نمیتونه هزینه شو بده من اولش یکم ناراحت شدم بعد ک فکر کردم دیدم حق داره.

حالا میخوام بهش بگم بریم چن تا عکس بگیریم فقط هزینه اشم خودم میدم چجوری بهش بگم که قبول کنه و ناراحت نشه؟ تو چه شرایطی بگم؟؟ 

به نظر من اینکارو نکن،بعدا هرکجا کم بیاره ازت انتظار داره دستشو بگیری،اگرم دستشو نگیری دعواتون میشه، ...

آخه میدونم خودم خیلی دوس دارم عکس خوب داشته باشیم،تو دوران عقد اصلا عکس خوبی نداشتیم ینی همش با گوشی بوده و سلفی و اینجور عکس ها... هزینه اش خیلی نمیشه در حد 200_300 میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم این مشکلو داشتیم من رفتم ارایشگاه نگفتم عروسم انصافا هم عالی شدم

لباس از جای ارزون اجاره کردم

ب شوهرمم گفتم بریم فقط عکس بگیریم

اونم اول راضی نشد ولی اشتیاق منو دید اوکی داد

توام ذوق نشون بده بذا بدونه برات مهمه 

بگو دوس داری لباس عروس تنت کنی و عکس یادگاری داشته باشی

ماهم این مشکلو داشتیم من رفتم ارایشگاه نگفتم عروسم انصافا هم عالی شدم لباس از جای ارزون اجاره کردم ...

خب عکس روز عروسی میگیریم

من قبل عروسی عکس اسپرت میخوام 

خودش بهم گفت من خیلی دوس دارم که تو خوشحال باشی و فرمالیته برات بگیرم ولی واقعا توانم نمیرسه، چون ما رسم داریم سرویس چوب و تی وی و گاز و مبل رو داماد میگیره وسیله برقی و فرش و باقی لوازم رو عروس، مخارج عروسی و خونه هم که رو دوش خودشه برا همین نمیتونه خرج اضافه تر کنه

آخه میدونم خودم خیلی دوس دارم عکس خوب داشته باشیم،تو دوران عقد اصلا عکس خوبی نداشتیم ینی همش با گوشی ...

خب میتونی یه کاری کنی،از خواهرت یا برادرت بخواه به عنوان کادو عروسی اینکارو برات بکنن،اینجوری شوهرتم سوارت نمیشه

خدا با من بوده همیشه...🌺
خب میتونی یه کاری کنی،از خواهرت یا برادرت بخواه به عنوان کادو عروسی اینکارو برات بکنن،اینجوری شوهرتم ...

اینم فکر خوبیه،ولی خواهر برادرم کادوهاشون خریدن 🙂

من یه دوست عکاس دارم 

بنظرت اگه بهش بگم که به شوهرم بگه من بعنوان کادو میخوام این کارو براتون انجام بدم 

ولی خب من هزینه رو بدم به دوستم 

اینجوری چطوره؟ 

سلام بهش بگو عزیزم قبول داری خودمون تو طول زندگی فقط یه بار تو لباس عروس و داماد می ریم ، بیا حداقل یه عکسی از اون لحظه داشته باشیم که حداقل بزنیم تو خونه مون و هر وقت دیدیمش به یاد اون روزا بیفتیم یا نشون بچه هامون بدیم ، اگه گفت ندارم ، بگو خب اشکال نداره عزیزم من حساب می کنم ، حیفه یادگاری نباشه ، اگه تو در آینده میلیاردر هم بشی دیگه نمی تونیم عکس عروسی بگیریم ... برید عکس رو بگیرید حالا موقع تحویل عکس یکی تون حساب می کنه یا اصلاً یه چیز دیگه ، هزینه زیاد عکس ها معمولاً به خاطر قاب گرفتن شون هسته ، شما برید عکس رو بگیرید بریزید رو فلشی چیزی ، حالا بعداً که ایشالله وضع تون خوب شد می رید تو قاب درش میارید

🌹راستی یادم رفت  خیلی خیلی خیلی خیلی مبارکت باشه🌹