2777
2789

همه جوره عالیهه همه جورهه ولی ازدواجی نیس🥲هر روز ازین که باهاشم ولی می‌دونم رابطمون تَهی نداره از بین میرم 🫠نمی‌دونم چکار کنم نه میتونم برم نه میتونم دیگه درست و حسابی بمونم 

از تجربه هاتون بگین لطفاً چون حال خوبی ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هدفت ازدواجه و منتظرش بمونی ک قطعا جوانیتو از دس دادی باید صبور باشی و وصلش کنیی

تا کی آخه🥲من مشکلی ندارم حاضرم بمونم پاش ولی چقد آخه هر روز تعریف نمیکنم ولی خواستگار میاد نمی‌دونم چی جواب بدم 

ببین میدونم سخته برات

منم این اتفاق برام پیش اومده اما یکارایی کرد که بعد از یسال کلن از چشم افتاد الان 

ولی الان میگم چقدر احمق بودم کاش زودتر کات میکردم

از یه طرفم میگم اون موقع ک از چشم نیفتاده بود هنوز

ولی هرچی زودتر تموم کنی بهتره

بزار تو کفت بمونه مستقل و خوب باش

ب خودت برس

چرا اون قصد ازدواج نداره؟

اگه هدفت ازدواجه و منتظرش بمونی ک قطعا جوانیتو از دس دادی باید صبور باشی و وصلش کنیی

می‌دونی عجله ای برا ازدواج ندارم ولی ازین که می‌دونم تهی هم نداره رابطه باهاش و بلاتکلیفی اذیت میشم و این وسط شده تموم وجودم

می‌دونی عجله ای برا ازدواج ندارم ولی ازین که می‌دونم تهی هم نداره رابطه باهاش و بلاتکلیفی اذیت میشم ...

من ۱۸سالگیم عاشق ی احمقی شدم گفت نه اصلا نمیتونم ازدواج کنم شرایطم بسیار بد و .. تا من ازدواج کردم عقد کرد 

بنظرم با عقلت انتخاب کن 

مستقیم نه ولی غیرمستقیم آره چون می‌دونم فایده ای نداره راستش🫠

عزیزم یعنی اگر بهش بگی من نمیتونم تو رابطه ای که ته نداره ادامه بدم، مطمئنی که بهت میگه برو؟

یعنی احتمال اینکه بگه منتظرم بمون تا درست بشه نیست؟