به سلامتی انشالله هرچی خیر و صلاحشه پیش پاش بیاد. یه رشته خوب قبول بشه و هرچی تلاش کرده نتیجه اش رو ببینه. خستگیای شما همدربیاد .
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم شما هم سن منی. دختر من هم دو سال دیگه کنکور داره.
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
لااقل هرچیو می ترکونین گوگلو نترکونین من باهاش خاطره دارم💔 گوگل یار غارم بود پاره تنم بود.. هرچی نمیدونستم درجا زارت تو گوگل سرچ می کردم.. با من این کارو نکنید من جوونم آسیب میبینم میام شلوارتون و میکشم پایینا:(
❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
سلام،پسرمنم رفت،خدارو به آبروی فاطمه زهرا قسم میدم همشون موفق و عاقبت بخیر باشند🙏🙏🙏🙏🙏🙏
مانکنهای زیبا 🌸🌸🌸 قد(۱۷۰)وزن اولیه(۱۰۱)وزن هدف(۷۵)😎عضو گروه نارنجی 🧡وزن ۱۴۰۲/۴/۳۱....(۹۲) صعود به گروه ببنفش💜 وزن۱۴۰۲/۵/۳۱....(۸۷)😊 صعود به گروه آبی 💙 وزن۱۴۰۲/۶/۳۱.....(۸۳)😊وزن۱۴۰۲٫۷٫۳۰.....(۸۱٫۵)😊صعود به گروه سبز💚 وزن۱۴۰۲٫۸٫۳۰.....(۷۷٫۹)😊وزن۱۴۰۲٫۹٫۳۰......(۷۵)😊و الان تثبیتی 😊