2777
2789
عنوان

خانومای اصفهانی لطفا بیاین

92 بازدید | 13 پست

سلام من حدود دوسال پیش سقط داشتم الان برای بارداری اقدام کردم ورفتم پیش خانوم دکتر طالبی 

میخوام بدونم کسی هس که پیش ایشون زایمان کرده باشه بگید راضی هستید یانه 

اینم بگم خودم چندباری که رفتم مطبشون خیلی ازاخلاق خوب ومهربون بودنشون خوشم اومد 

خواستم نظر بقیه هم بدونم 

نمیشناسم

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیوا؟

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
بله

دکترخواهرشوهرم ودوستم بوده..ازش راضی ان خیلی‌..میلاد میره وعسگریه

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
عزیزم مرسی که گفتی  اونا زایمان طبیعی داشتن یا سزارین؟

دوستم دوتاسزارین...خواهرشوهرم الان واسه بچه دومش میره سزارینه چون اولیم سز بوده

دوستم دوتاسزارین...خواهرشوهرم الان واسه بچه دومش میره سزارینه چون اولیم سز بوده

اهان بعد بچه اولشون هم همین بوده دکترشون ؟من بین دکتر بهاره اربابی ودکتر شیوا طالبی دودل شدم 

اهان بعد بچه اولشون هم همین بوده دکترشون ؟من بین دکتر بهاره اربابی ودکتر شیوا طالبی دودل شدم 

دوستم اره اماخواهرشوهرم بچه اولش یه دکتردیگه بوده.اوتم بدنیس ولی اربابی پولکیه خیلی..طالبی رومن ازش خوب شنیدم