2777
2789

بچم بینیش کیپ شده نمیتونه بخابه بیدارمیشه گریه میکنه قطره دارم ولی مال چند ماه پیشه سرش باز کرده بودم .مثل قطره های دیگه که یه ماه بگذره خرابه یانه بریزم توبینیش؟

اسمش سدیم کلرایدیاهمون رینو سالتین

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخخخ دقیقا مشکل امروز منو داشتی ،، روش تاریخ زده تا ۲۰۲۱ داره توم نگاکن ببین زده تا کی تاریخ داره

خب اخه میگن که اگه قطره ها باز بشن دیگه باید بندازی دور بعد یه ماه..شوهرم میگه برم بخرم..توچیکارکردی ..من پسرم نیم ساعت پیش خوابید الان با گریه پاشد

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
اره بعد یماه باید بندازی دور

عه ای بابا نصف شبی چه کاری شدا

خب اخه میگن که اگه قطره ها باز بشن دیگه باید بندازی دور بعد یه ماه..شوهرم میگه برم بخرم..توچیکارکردی ...

من دخترم آبریزش دارع ،،، من همونو یکی یه قطره ریختم براش .‌ بریز انشالله زود خوب بشه 

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
من دخترم آبریزش دارع ،،، من همونو یکی یه قطره ریختم براش .‌ بریز انشالله زود خوب بشه 

شوهرم فرستادم بره بخره خدا کنه گیر بیاره وگرنه تاصبح خواب تعطیله.‌.قبلاهم اینجورشده بود همین که گیج خواب میشه بینیش کیپ میشه نمیتونه نفس بکشه با گریه بیدار میشه..دختر توهم همینجوره؟

شوهرم فرستادم بره بخره خدا کنه گیر بیاره وگرنه تاصبح خواب تعطیله.‌.قبلاهم اینجورشده بود همین که گیج ...

اره دخترمم همینجوره عطسه ک میکنه یه عالمه آب از بینیش میاد

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
اگه نمک دریا داری یه ذره بنداز تو اب جوشیده خنک  اول خودت امتحان کن شورش بینی رو نسوزونه بعد ب ...

نمک دریا کدوماست؟ندارم فک کنم

اره دخترمم همینجوره عطسه ک میکنه یه عالمه آب از بینیش میاد

ای بابا..انشالله که خوب میشه

روش نوشته نمک دریا😶 نمک معمولین میشه ولی خیلی کم بزن

اها دقت نکردم.باشه ممنون