2777
2789

همین ک رو صندلی میخوابم دکتر اون لوله میزاره تو دهنم تپش قلبم میره بالا تند تند نفس میکشم حالم کاملا بد میشه افت فشار میگیرم نفسم بالا نمیاد نمیتونم نفس بکشم چیکار کنم واقعا 

منم مثل شما

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب به این فکر کن اگر صد سال پیش بود باید از درد دندون جون به لب میشدی ولی الان تخصصش هست و داروی بی حسی. به خودت نیروی مثبت بده و بگو همه چیز عالی پیش میره

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
چیکار کردین شما خوب شدین؟ راهی هست ب این ترس غلبه کرد🥲🥲

نه خوب نشدم... فعلا با امپولش کنار اومدم... مونده اون مته تراش دندون😑😞دیوونم میکنه 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

فکر کنم هیچکس در حد من نبوده 😀من در حد عزرائیل از دندونپزشکی میترسیدم‌😂

هیچی فقط با یه همراه برو حتما ، نفس عمیق بکش و عمش به خودت بگو من میتونم من قوی م 

به دکترتم حتما بگو میترسم یه دکتر خوش اخلاق پیدا کن

اون لوله هم اصلا ترس نداره 

ببین دهن و باز کن و چشمت و ببند امپول بی حسی که زدی دیگه تمومه دیکه هیچی نمیفهمی

آمپولشم یا درد نمیاد اصلا یا یه کوچولو قابل تحمله 

فقط از اول چشماتو ببند که نترسی 

جلسه اول به بعد دیگه چشماتم نمیبندی ترست میریزه