بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین بنظرم همه مردا خیانت میکنن.شاید درصد خیلی کمشون نکنن.ففط دو دسته هستن یسریاشون تابلو مینش و زنشون میفهمه لعضیاشون خیلی زرنگن و یا زنشون زرنگ میست که نمیفهمه.و نوع خیانتاشون فرق میکنه
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
منم دست گذاشته بود رو قران که دیگه خیانت نکنه. جون دختر کوچولومونو قسم خورد که به ناموس مردم مثل ناموس خودش نگاه بکنه. اما....... یک سال بعد دوباااااره. مردی که ذاتش خراب باشه تا اخر عمر دنبال اینکاراس. اگه بار اولشه ببخش مشاور هم بری میگه یه فرصت بهش بده و شاید یه لغزش و اشتباه بوده. اما بارهای بعدی معلومه که از ریشه خرابه و اونموقعس که باید یه فکر اساسی بکنی
عاشق واقعی دو تا معشوق نداره. یعنی باهاش ازدواج کرده بوده؟؟
امروز یه پیج دیدم مغزم سوت کشید مردک بی همه چیز رفته رو زن اولش زن گرفته بعد اوردتش تو خونه پیش اون یکی زندگی می کنه چند هزار تا فالور داره هر روزم از خودش و زناش فیلم میزاره یه سری چیزا رو دیکته کرده بهشون یاد داده اونا تو فیلم تکرار میکنن ..مثلا یکیش میگفت راز موفقیتت تو زندگیمون چیه اونا هم می گفتن اطاعت از شوهر ..وقاحت تا چ حد ..بی بند و باری تا کجا چ طور راضی میشن دل همسرشان رو بشکونن به خاطر امیال جنسی زود گذر بعد جالبه مرده میگه هر دو تاشون عشق من ..دلم می خواد خفه شون کنم ..کاش کسی اینا رو فال و نکنه الکی مشهور میشن
بگه هم خیلی سخته بچه داشته باشی چندین سالم زندگی کرده باشین باهم ..ولی حداقل یه مدت ناراحت میشی گریه می کنی بعدش راحت قیدقید رو میزنی میزی همچین شخصی ارزش نداره که زندگی با ارزش مون رو به پاش بزارم آدم ..همون بهتر که بر ه شاید قراره بعد از جدایی که اتفاق خوب برای فرد بیفته به نظرم آدم وقتی با همچین صحنه هایی مواجه میشه باید هر چه قدرم سخت باشه رو پای خودش واسه قوی باشه با احساساتش بجنگد و پیروز بشه و یه زندگی قشنگ برای خودش هر چه قدرم سخت باشه باید بتونیم اون آدم ارزش عشق و محبت خودمونو نداره