2777
2789

اطلاعات بدین یکم فکر کنین تاپیک خواهرشوهر مادرشوهریو خیانتیه😑

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

دقیقا منم چند تا تایپیک زدم برای زایمان فقط چند نفر اومدن راهنمایی کردن

🌹نگران فردایت نباش خدا از قبل آنجاست 🌹کاش خداصدایم رابشنوه خیلی وقته ازش خواستم😢دلم گرفته است برای راحتی دلم دعاکنید😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم چند تا تایپیک زدم برای زایمان فقط چند نفر اومدن راهنمایی کردن

فقط دنبال خاله زنگ بازی

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
سی و چهار

یعنی الان بچت پایینه؟شکمت اومده رو به پایین؟من هفته ق۷ بچم بالای بالای 

فقط دنبال خاله زنگ بازی

تیکرامون مثل همه ...شما درداتون شروع نشده من که شکمم خیلی پایینه زیر دلم لگنم تیر میکشه ترشح هم دارم همشم  توهم  زایمان دارم با  دردام...

🌹نگران فردایت نباش خدا از قبل آنجاست 🌹کاش خداصدایم رابشنوه خیلی وقته ازش خواستم😢دلم گرفته است برای راحتی دلم دعاکنید😔
ن والا  5 صب کیسه آبم پاره شد رفتم بیمارستان معاینه کرد گفت 4 سانت بازی دستم میخوره ب موی بچ ...

واییییی اخه چراااااا خیلی راحت دنیا میومد ک....

یعنی حس میکردی بچت بالاس؟

من الان حس میکنم پاهاش داره از تو دهنم درمیاد😑