2777
2789
عنوان

اگه ادعای تمدن دارین،

118 بازدید | 6 پست

الان تو ی تاپیک بودم واقعا فقط میتونم بگم متاسفم ک میبینم با بیشتر از ۷۰۰۰ سال تمدن اینجوری ب هم فحش میدن سر چیزای الکی ی مبحثی باز میشه هر کی نظرشو میگ بعد همدیگرو ب فحش میکشن تحمل نظر مخالف ندارین چرا تو سایت عمومی عضو میشد آنقدر بد بود من فقط داشتم میخوندم ب هم چی میگن

تمدن رو گم نکردیم 

حتی از دست هم ندادیم 

زمانی که تمدن و اصالت پارسی به تاراج رفت همین ها افرادی بودن که اسم خودشون رو روشنفکر گذاشتن 

ادامه نمیدم ، خواستن توانستنه . هر زمان میتونن آدم بشن 

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

قبلا افراد باسواد بیشتر عضو فضاهای مجازی بودن ولی بعد از اومدن گوشی های اندروید و انواع اپلیکیشن های متفاوت مثل اینستا همه جور ادمی وارد فضای مجازی شد الان برعکس هرکس دانشش بیشتره کمتر تو اینجور جاها میاد مگر اینکه صفحه ای یا شغلی یا کاری در فضای مجازی داشته باشه. 

دلیل بیهوده شدن سایت همینه. 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا افراد باسواد بیشتر عضو فضاهای مجازی بودن ولی بعد از اومدن گوشی های اندروید و انواع اپلیکیشن های ...

دقیقا درسته شما فقط نگاه کن چقدر تاپیک دروغ تو سایت هست دلیلشم پر بازدید شدن بعد ی تاپیک علمی و مفید ک میزنن بعد مدت ها ۴ یا ۵ نفر بیشتر توش نیستن ک اونم دوتاش شکلک 

تمدن رو گم نکردیم  حتی از دست هم ندادیم  زمانی که تمدن و اصالت پارسی به تاراج رفت همین ه ...

ما خودمونم اجازه دادیم بگیرن وگرنه شما ژاپن رو ببین در عین تمدن و پیشرفت صنعتی هنوز امپراطورش لباس های سنتیشون رو در جشنها و مراسمات مهم میپوشه هنوز فرهنگ رعایت سلسله مراتب خانواده رعایت میشه ایران از اولین کشورهایی بود ک بین دانشمندا مباحثه بود الان چی شده ک همه میخان بگن فقط من درست میگم تو ک مخالفی ی احمقی؟

دقیقا درسته شما فقط نگاه کن چقدر تاپیک دروغ تو سایت هست دلیلشم پر بازدید شدن بعد ی تاپیک علمی و مفید ...

بله درسته. من فعالیت امو تو این سایت خیلی کم کردم حتی خود صدا و سیمای ایران فکراشون بازتره تا اینجا. 

الان بعضی پارک ها مراقب سگ ها و گربه ها هستن ولی اینجا حرف بزنی میترکونت ات درحالیکه حتی خلاف قوانين هم نیست. 

بعضی اوقات از خودم میپرسم از چه قشر و فرهنگی اینجا هستن که اینقدر نظرات و برخوردهاشون عجیبه ولی امیدوارم یه روزی ارامش رو تجربه کنند 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊