2777
2789
عنوان

چرا بعضیا انقد بی جنبه ان😐😐😐😒

165 بازدید | 15 پست

الان یه تاپیکی دیدم طرف تاپیک زده نظرتون درباره فلان بازیگر چیه بعد چن نفر نظرشون منفی بود اینم بهشون گفته چقد مسخره ای...سلیقه نداری و فلان😐 هرکی نظرش منفی بود این بهش پریده

حالا فقط این نیس ک... هزاران نفر اینطوری دیدم چه تو مجازی چه دنیای واقعی

خب وقتی جنبه شنیدن نظر مخالف ندارین چرا درباره چیزی نظر میخواین خیلی مسخره اس خدایی😐

خنده تلخ من از گریه غم انگیزتر است...🙃🥀 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب سوال اینه چرا اگر علاقه ندارم میرم تو تامیک علایمندا و نظر میدم

خب بعضیا عنوان مینویسن بیاین نظر بدین

باید تحمل نظر مخالفم داشته باشن دیگه

تفکرا فرق میکنن

به طوری ام جبهه میگیرن انگار اون بازیگره میخاد بهشون جام طلا بده

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

ای بابا بازیگر که خوبه .من اینجا گفتم از نقش ِآوا تو فیلم دل متنفرم 

یکی اومد چنان طرفداری ای میکرد و به من توهین میکرد که نگو 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣چه توقعی داری واقعا

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
خب بعضیا عنوان مینویسن بیاین نظر بدین باید تحمل نظر مخالفم داشته باشن دیگه تفکرا فرق میکنن

آره اما وقتی میری داخل و مخالفی میتونی نظر ندی مخصوصا تو این تاپیکای هنرمندا

دقیقا مثل کسانیکه افراد خاصی رو فالو میکنن و فحش و بدوبیراه میگن 

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
نظر خاستن یعنی همین منفی مثبت ولی بعضیا هنوز منعی نظر خاستم رو نمیدونن....

اره خب ولی قضیه فرق میکنه

مثلا یکی درباره یه لباس نظر میخواد بعد میگی نپسندیدم میپره بهت😐

یا درباره همین بازیگرا

ای بابا بازیگر که خوبه .من اینجا گفتم از نقش ِآوا تو فیلم دل متنفرم  یکی اومد چنان طرفداری ای ...

وای بخدا ادم میمونه چی بگه😐😂😂سرزمین عجایب ک میگن همینه

اره خب ولی قضیه فرق میکنه مثلا یکی درباره یه لباس نظر میخواد بعد میگی نپسندیدم میپره بهت😐 یا دربا ...

موافقم منم همینو میگم 

.....وقتی میگه نظر بدید ....یعنی هرچی ک تو ذهنتونه بگین هرچی ک حس میکتید حالا بد یا خوب اما طرف انتظار داره فقط مثبت بشنوه خب ننویس نظر بنویس بیاید منو تایید کنید

و خدایی بشدت برایم کافی است❤...
اره خب ولی قضیه فرق میکنه مثلا یکی درباره یه لباس نظر میخواد بعد میگی نپسندیدم میپره بهت😐 یا دربا ...

مسئله اینه که سوال میکنن که تایید بشن 

خلاف نظرشون حرف بزنن نپرن به طرف هم میرن یه تاپیک دیکه میزنن و نفرین های رنگارنگ میکنن که دلمو شکستین  تو تاپیک قبلی 

میری میخونی میبینی فقط گفتن نپسندیدم یا خوب نیست این دلش شکسته 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن