2777
2789
عنوان

توی عقدم وهمسرم من رو خیلی خیلی کم بغل میکنه و میبوسه

| مشاهده متن کامل بحث + 2167 بازدید | 117 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واایی خیلی خیلی منطقی بود حرفت 

زندگی همینه اخه

به نظرم اگه دوتا ادم با فانتزیای مشترک و علایق مشترک با هم ازدواج کنن زود دچار تکرارو روزمرگی میشن زنو شوهر باید مکمل باشن تا همیشه دلیلی واسه هیجان انگیز شدن زندگیشون داشته باشن

احساسیه ولی بلد نیس چیکار کنه😑

خب بهش یاد بده دیگه خیلی از مرد های ایرانی بلد نیستن 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
یعنی چی؟یعنی خودم انجامشون بدم که یاد بگیره؟

نه بهش بگو دوست دارم بغل کنی بوش کنی فلان مداوم بای یاداوری کنی این ها که بلد نیستن جایی هم دیدن که

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
اره دیگه مثل دایی من ،نمیخواست ازدواج کنه ،مامان بزرگم یه دختری براش پسندید و به اصرار گفت که باید ا ...

فکر میکردم اینا مال قدیما بوده چی بگم والا

بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست 
همسز منم میگه تو منو بغل کن از پشت😑

خب چرا از این موقعیت استفاده نمیکنی برای جایزه دادن برای کار خوب اونروزش؟ مثلا بگو یادته امروز فلان کارو کردی بیا بغلت کنم اینم بابت تشکر 

خودتم اگه کار مثبتی کردی همینکارو بکن بگو خب امروز فلان کارو کردم حالا نوبت تو بهم جایزه بدی

به نظر بچه گونه س اما خیلی باحاله تست کن 😉😄

اره چنتا مورد تو خانواده ما بود

ای بابا فکر کردم دیگه این رسماً نیس

بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست 
زندگی همینه اخه  به نظرم اگه دوتا ادم با فانتزیای مشترک و علایق مشترک با هم ازدواج کنن زود دچا ...

چقدر قشنگ صحبت میکنی😍💚از اونایی هستی که یه زندگیو بهشت میکنن😍💖الهی همیشه خوشبخت باشی

حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی  تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست  که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی  و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کنhttps://harfeto.timefriend.net/16283464688873
این چه حرفیه؟؟ 🥴🥴🥴🥴 

چقدپستات مثبته👌🏽خوشم اومداز شخصیتت

ازین کاربری{2}نفر استفاده میکنن🙏🙏🙏 هموقضاوت نکنیم....من ندادم به سکینه قسمت میترررررسم،،یکنفر دادقسم درحرمت غوغاشد😭🏴🖤شکسته بالو پرِ من ولییییی دلم تنگ است سفربه کربلارو خودت درستش کن موووولای خوبم🖤🏴😭