2777
2789
عنوان

توی عقدم وهمسرم من رو خیلی خیلی کم بغل میکنه و میبوسه

| مشاهده متن کامل بحث + 2167 بازدید | 117 پست
والا یکی از همینجا با مردی که اومده بود مشاور پیشش ازدواج کرده بود یکی هم 400 پول یه جلسه داده بکد ...

مشاور زیاد شده و توشون نخاله هم پیدا میشه 

ولی مشاور خوبم هست

درخواست دوستی ندید❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای. ما هم همینیم ‌ لاحاف بالشت زیر انداز جدا داریم . اصلا کنار هم نمیسازیم . تو همه چی تفاهم دار ...

😂😂من کع شوهرم گاهی شبا تو اتاق نفسش میگیره 

میره تنهایی وسط حال میخابه ...اتاق ۹متریه ..😕میگه حس خفگی دارم ...

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
😕😕عجب چیزایی میگین  بابا منم باشم دوس دارم دم بخابم 😂😂 اصلن خوشم نمیاد کسی دورم باشه .. ...

😁 درسته حق با شماست

بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست 

عزیزم با واقعیت ازدواج روبرو شو اون چیزایی که تو فیلما میبینی همش برا گول زدنه😂😂 من خودم از اینکه کسی بهم بچسبه بدم میاد همسرمم دوست دارم ربطی به نداشتن علاقه نداره شخصیتم اینطوریه

بعد اخه عزیزم کسی که ۲۸ سال تنها خوابیده براش سخته یهو یکیو بغل بگیره طرف بخوابه بعد خودشم خوابش ببره همسر منم همش میخواد من بغلش کنم تا بخوابه میگم خو لعنتی تو میخوابی من بد خواب میشم 😂 الان ۱۰ ساله زنو شوهریم بعضی وقتا جایزه مثلا کار خوبش اینه من بغلش کنم بخوابه بعد خودم رومو اونور کنم بخوابم🤣🤣

خلاصه که ربطی به علاقه نداشتن نداره شخصیت ادما متفاوته

خب هيچ چيزى تو عمل بهش نشون نميده كه بهش علاقه داره همش كه حرف نيست بايد تو عمل هم بهش نشون بده

عمل با چهارتا بغل و بوسه نیست 

همي ن که برای راحتی و آسایش استاتر 

تلاش کنه 

نزاره آب تو دلش تکون بخوره اینا عمله 

خدایا شکرت 🙏🏻

منم عادت ندارم یکی بغلم بگیره نفسم تنگ میشه شوهرم بغلم میکنه هی وول میخورم اخر برمیگردم رومو میکنم اونور میخوابم باز دوباره از پشت بغلم میکنه بازم خوابم نمیبره اخر هم من هم اون رومونو برمیگردونم میخوابیم😂

دختری از جنس غم اما ظاهری شاد :)                     خدایا زمینت دیگر بوی انسانیت نمیدهد یک تکه آسمان کلنگی چند؟                                                               تیکر تولدمه🙃
دوست داره فقط بلد نیست ابراز کنه اوناییک روابط خاتوادشون سرد بوده خیلیا اینجورین یه مانع درونی دارن

آره از همه لحاظ خوبه فقط همین مورد منو ادیت میکرد که الان فهمیدم خیلیا اینطورین

😂😂من کع شوهرم گاهی شبا تو اتاق نفسش میگیره  میره تنهایی وسط حال میخابه ...اتاق ۹متریه ..😕می ...

نه من این جرئت رو بهش نمیدم . فقط قهریم باید بره تو حال در غیر این صورت🔪 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .