2777
2789
عنوان

توی عقدم وهمسرم من رو خیلی خیلی کم بغل میکنه و میبوسه

| مشاهده متن کامل بحث + 2167 بازدید | 117 پست

تاپیک اولت رو دیدم 

شاید برای همونه 

هنوز تو ذهنشه

دست هایم به  آرزو هایم نرسید!  آنها بسیار دورند.... اما درخت سبز صبرم می گوید .... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...  امام علی علیه السلام 💚 می فرمایند : ریشه قوی شدن دل ، توکل بر خداست ، خداوند، همیشه بهترین هایش را به کسانی ميدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واا  اصن اینطور نیس اگه مشاور خوب و کار بلد پیدا کنه

والا یکی از همینجا با مردی که اومده بود مشاور پیشش ازدواج کرده بود

یکی هم 400 پول یه جلسه داده بکد گفت فورا گفته طلاق

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بره مشاوره  یا میگه طلاق یا شوهرو میبره واسه خودش

این چ حرفیه ینی مشاورا کمین کردن شوهر شکار کنن؟🤣

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
شايد به اجبار خانواده باهات ازدواج كرده

عه عه 

چرا قیمه ها رو میریزی تو ماستا!!!   

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

😕😕عجب چیزایی میگین  بابا منم باشم دوس دارم دم بخابم 😂😂 اصلن خوشم نمیاد کسی دورم باشه .. ...

ای وای. ما هم همینیم ‌ لاحاف بالشت زیر انداز جدا داریم . اصلا کنار هم نمیسازیم . تو همه چی تفاهم داریم جز این موضوع 🤣🤣🤣🤣

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

منم بدم میاد یکی موقع خواب بهم بچسبه حالا هرکی احساس خفگی میکنم دست گرفتن تو خیابونم به نظرم خیلی کار چیپیه ک چی مثلا 

ولی درمورد بغل خب تو بغلش کن کم کم یاد میگیره

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
واا  اصن اینطور نیس اگه مشاور خوب و کار بلد پیدا کنه

به خدا من یه مشاور درجه یک تو آشناها داشتیم اصلا تو شهرمون که کوچیکه معروفه بایه احترامی اسمشو میبرن الان تو کار خودش مونده دخترشو داره به زور شوهر میده اینا خودشون بدترنو دیدم جلو چشام 

اگه جوابتو ندادم به این نتیجه رسیدم که در برابر فهمیدن مقاومی  😑