2777
2789
عنوان

توی عقدم وهمسرم من رو خیلی خیلی کم بغل میکنه و میبوسه

| مشاهده متن کامل بحث + 2167 بازدید | 117 پست
فقط اسمت😂😂😂😂دقیقا حرف مامانمه

حرف مامان گلته😍⚘وای ماشالله بهشون 

یعنی تو دختر یه کمپینی اصیل و مبارز هستی 😍💖💖💖

از آشناییت خوشبختم  

حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی  تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست  که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی  و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کنhttps://harfeto.timefriend.net/16283464688873
زندگی واقعی انقدر رومانتیک  نیست .

دقیقا

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بعضیا خیلی باید بچرخند تا خابشون ببره من خودمم از اون دسته ام شوهر منم اول بغل میکنه بعد انقد میچرخم که بیخیال بغل میشه دیگه نمیدونم چجوری میشه صبح پاش رو میندازه روم و بغل میکنه

خدایا بهم قدرت بده که خودمو جمع کنم که زندگی بهتری برای خودم بسازم

خب اسی جان منم وقتی میخوایم بخوابیم میرم بغل شوهرم ولی بعد یه ذره وقت بدنم خسته میشه میخوام تغییر حالت بدم میرم اونوری میشم دیگ توقع زیادی نباید داشت تو خیابون هم شوهرم گفت دوست ندارم دست همو بگیریم دلیلشم ازش پرسیدم منطقی بود حال ندارم بنویسم 🙃

.لطفا منو ببخشه هر کی امضامو خوند ...برا ظهور آقامون صلوات بفرست....
من خیلی خیلی زودرنجم دست خودم نیس

عزیزدلم نمیشه خب مثل اهنربا بچسبه بهت

یذره واقع بین باش

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

به اجبار خانواده باهات ازدواج کرده؟

مگه پسرا هم به اجبار ازدواج میکنن 

بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست 

😕😕عجب چیزایی میگین 

بابا منم باشم دوس دارم دم بخابم 😂😂

اصلن خوشم نمیاد کسی دورم باشه ..

منو شوهرمم چند دیقه اول بغل بعدش پشت میکنه بمن😆😆منم ی متر اونور تر ..اصلن نمیتونیم کنار هم بخابیم

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

تحت تاثیر نی نی سایتی....... 

اینجا همه فانتزیاشونو میگن... تو هم میخوای همینارو تو زندگیت اجرا کنی..... زندگی واقعی یه چیز دیگس

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
حرف مامان گلته😍⚘وای ماشالله بهشون  یعنی تو دختر یه کمپینی اصیل و مبارز هستی 😍💖💖💖 از آشنا ...

مرسی عشقم . فدای تو . 

تازه املت و نون پنیر آش رو هم شام نمیدونه . 

این دیگه ته مبارز بودنه 😂😂😂😂

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .