2777
2789
عنوان

زایمان

151 بازدید | 21 پست

سلام خانوما من الان بلوک زایمانم از ۱۰ صبح انقباض ها با درد شروع شد ولی هر یه ساعت یه بار از ۱۰ شب بیشتر شد اومدم بیمارستان بستری شدم از ۱۲ دردا شدید شده دارم میمیرم کسی میدونه امپول فشارو کی میزنن برام اینم بگم زایمان سومم هستش

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

عزیزم دعامون کن لطفا 😍😍انشالله نینیتو سالم وسلامت بگیری بغلت..عزیزم بنظرم آمپول فشارو برا اونایی ک درداشون شروع نمیشه میزنن ن برا هرکی..و اینکه الان چندسانتی؟ فک کنم خیلی زود رفتی بیمارستان

خدا بخودت قسم دنیات ته نامردیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای جان ب سلامتی ان شاءلله   

اللهم عجل لولیک فرج ب حق حضرت زینب کبری سلام الله علیه 💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.
عزیزم دعامون کن لطفا 😍😍انشالله نینیتو سالم وسلامت بگیری بغلت..عزیزم بنظرم آمپول فشارو برا اونایی ک ...

اره فک کنم زود اومدم ولی خب ترسیدم چون فاصله بین دردام کم بود ولی شدید نشده بود از ۱۲ شدید شده

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
عزیزم دعامون کن لطفا 😍😍انشالله نینیتو سالم وسلامت بگیری بغلت..عزیزم بنظرم آمپول فشارو برا اونایی ک ...

سانتشو نمیدونم به خدا چشم حتما 

عزیزم. بی دردی بگیر. هزینش زیاد نیست. هیچی از زایمان نمی فهمی.  راحت تر بچه میاد   تجربه خودم بود 

دعای نادعلی هم خیلی خوبه

ولیجه    هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم.   امام صادق علیه السلام.          
اره فک کنم زود اومدم ولی خب ترسیدم چون فاصله بین دردام کم بود ولی شدید نشده بود از ۱۲ شدید شده

عزیزم انشالله زود زایمان کنی..چن سالته؟ اسم کوچولوتو چی میزاری؟ 

نه نزن آمپول فشار درد خیلی شدیدمیکنه ان شاالله زود زود دهانه رحمت بازمیشه وزایمان میکنی بدون آمپول ف ...

خدا از دهنت بشنوه همین الانم دردام شدیده خداکنه زود باز شه 😢

عزیزم انشالله زود زایمان کنی..چن سالته؟ اسم کوچولوتو چی میزاری؟ 

من ۱۸ سالمه هنوز اسم براش انتخاب نکردم به خدا چندتایی تو ذهنمه ولی قطعی نشده بچم پسره

عزیزم. بی دردی بگیر. هزینش زیاد نیست. هیچی از زایمان نمی فهمی.  راحت تر بچه میاد   تجربه خ ...

بی دردی چیه ؟

ای جان ب سلامتی ان شاءلله    

سلامت باشی ممنون😗

به ماما بگو می‌دونه چیه 

مال من بی حسی نخاعی نبود.  یک ماسک گذاشتن رو صورتم از هوش رفتم فقط یک صحنه های از سقف و صدای دکتر و ماما یادمه.     وقتی شکمم سبک شد و به هوش اومدم فهمیدم زایمان کردم

ولیجه    هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم.   امام صادق علیه السلام.          
به ماما بگو می‌دونه چیه  مال من بی حسی نخاعی نبود.  یک ماسک گذاشتن رو صورتم از هوش رفتم ف ...

میگم بهشون دستت درد نکنه 

من ۱۸ سالمه هنوز اسم براش انتخاب نکردم به خدا چندتایی تو ذهنمه ولی قطعی نشده بچم پسره

عزیزم من اشتباه خوندم یا واقعا زایمان سومت بود؟ مگ بچه هات چن وقتشونه؟🙄🙄...خب ببین کدوم اسم به دلت میشینه اونو بزارین