بچه ها من چند روز پیش تاپیک زدم و گفتم میخوام سنمو یکسال کمتر بگم و دلیلشم نمیتونم بگم اما الان میگم شاید بتونید کمک کنید♥️
من و نامزدم همسن هستیم متاسفانه هم خانواده من و هم خانواده همسرم خیلی حساسن😫
و من میخواستم تا هنوز خاستگاری انجام نشده این قضیه رو بین خودم و نامزدم حل بکنم
من از نظر خودم که سن فقط یه عدده و اصلا برام مهم نیست مثل سایز پا مثل وزن مثل قد که اهمیتی ندارن
اما بخاطر اطرافیان که حوصلشونو ندارم و ممکنه حرفاشون اذیتم بکنه میخوام اینجوری بهشون بگم که خودم در آرامش باشم، بهم نگین که یاد بگیرم حرفای بقیه برام مهم نباشه چون خودم خیلیییی دارم رو خودم کار میکنم که کسی برام مهم نباشه اما متاسفانه هنوز به اون مرحله نرسیدم😫💔
حالا لطفا شما به من کمک کنید
من متولد مهر ۱۳۸۲ هستم، الان ۱۷ سالمه و سه ماه دیگه ۱۸ سالم میشه
حالا من مجبورم که سنم رو یکسال پایین تر بیارم که مثلا از نامزدم یکسال کوچیکتر بشم و بگم متولد ۱۳۸۳ هستم در صورتی که توی شناسنامه ۱۳۸۲ هستم، میخواستم بهم کمک کنید که چی بگم به بقیه؟ چه دلیلی بیارم؟ یعنی بگم به چه دلیلی این تاریخ توی شناسنامم ثبت شده و یکسال سنم رو بالا بردن؟
من شنیدم بعضیا بخاطر مدرسه و نیمه دوم بودن یکسال شماسنامشونو سنشونو بزرگتر میزدن که یکسال از مدرسه عقب نیوفتن
به نظرتون منم میتونم اینو بگم؟ آخه منم نیمه دومی هستم، مهر میرم کلاس دوازدهمو
واینکه به نظرتون سال ۸۲ یا ۸۳ این کارا رو انجام میدادن؟ البته اینم بگم شهری که ما زندگی میکنیم خیلیییی کوچیکه و همه با هم آشنا هستن و اون سالها تقریبا مثل روستا بوده
لطفاً اگر چیزی به ذهنتون میرسه بهم بگین واقعا این موضوع مسخره ذهنمو درگیر کرده خیلی ناراحتم
مرسی♥️