2777
2789
عنوان

اخلاف سنی من و‌ نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 77 پست
نه دیگه باید یکم پیاز داغش زیادتر کنه که بقیه باور کنن

دروغ بدترين آفت هست

بدترين كار 

ضمنا خانواده شوهر ش١٨ سالشون نيست

مگه اينكه از نظر هوشي پايين باشن

لطفا پیام خصوصی ندید! 
عزیز اگر از همه لحاظ شوهرت و قبول داری. نمیدونم آخه برا وام ازدواج نمیخوان ضامن بشن؟سنت هس که

نه می‌خوام جوری بگم که بهشون بگم توی شناسنامه تاریخ ۸۲ زدن اما در اصل ۸۳ هستم و اگر پرسیدن چرا؟ دلیلشو نمی‌دونم چی بگم، البته اینم بگم که نامزدم خودش در جریانه این هستا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوگوش گونی گونی پول خرج میکنه .هر ۶ ماه یکبار سلول اکسیژنیه چیه نمیدونم از اونا تزریق میکنه . مامان ...

کلا بعضی پوستا جنسشون خوبه .الان تو لیلا فروهر از این 10 سال کوچیکتره پوستش شبیه پوست درخت شده آرایش رو صورتش میمونه . بعدشم الان عصر حجره زن 12 تا شکم بزاد!  بشوره و بسابه ! الان هر کس میگه من ملکه م. دوره زمونه عوض شده خواهر

نه می‌خوام جوری بگم که بهشون بگم توی شناسنامه تاریخ ۸۲ زدن اما در اصل ۸۳ هستم و اگر پرسیدن چرا؟ دلیل ...

عزیز کی تو جلسه خواستگاری سن میپرسه! بعدشم سن شوهرت یه سال بیشتر باشه که بهتره. ولی بنظرم هماهنگ کنید تا خانواده شوهر نپرسن

ینی میخوای باپسر۱۸سالع ازدواح کنی نکن اخی بچس الان ۳۰ساله ام بچه چ برسه ب این براخودتم زوده 

عزیزم ما از اون عشقای بچگی هستیم، خیلی وقته همو می‌خوایم و خودشو همه جوره ثابت کرده برا خانوادم، البته اینجا هم رسم هس اینجورین، آخه اصلا سن زیاد اهمیت نداره تو این چیزا، من دیدم بعضیا ۳۰ سالشونه اندازه بچه ۱۲ ساله عقل ندارن اما بعضیا مثل نامزد من ۱۸ سالشه اما واقعا خیلی مرد و آقاس رفتارش که حرف نداره اگه بیبینیش اصلا فک نمیکنی ۱۸ سالشه

اونوقت اگ دروغتو بفهمن خیلی بده میگن همون روز اول دروغگویی کرده مخصوصا ک شهرتونم کوچیکه

اخه چجوری میخوان بفهمن؟👀 منکه میخوام حقیقتو بگم، بگم که توی شناسنامه ۸۲ هستم، خب واقعا هم همینطوره، فقط می‌خوام زبونی بگم ۸۳ هستم که نمی‌دونم چه دلیلی براش بیارم

اره منم سنم کمتره از واقعیمه بگو که اشتباه زدن سنمو  خود ثبت احوال ماهم به خاطر یکسال دیگه پیگی ...

عه؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟ متولد چه سالی؟ توی شناسنامه چی زدن برات؟ چطور برای تو این تاریخ زدن؟ یعنی اشتباهی زدن؟ ما فامیلیمونو اشتباه زده بودن

اصلا و ابدا سنت رو دروغ نگو آخه جاری من وقتی اومد گفت متولد ۶۷ هستم ولی بعدا فهمیدیم ۶۲ هست خیلی ب ...

چطور متوجه شدین؟ آخه من واقعا ۸۲ هستم و میخوام بهشونم بگم که توی شناسنامه ۸۲ هستم اخه اینکه دروغ نیست، فقط می‌خوام بگم توی شناسنامه اشتباه اینو زدن که دلیلشو نمی‌دونم چی بگم

اونایی که برای‌مدرسه رفتن سنشون رو بزرگ‌میکردن از نیمه دوم‌میاوردنش شهریور...نمی بردن سال قبلش که... ...

اخه اینجوری حس میکنم خیلی یجوری باشه که بگم ۸۳ هستم بعد یه اتفاقی بیوفته یهو ببینن شناسناممو خیلی حس بدیه، خب اگه از نیمه دوم بشه آورد شهریور پس شایدم بشه ۸۳ رو کرد ۸۲؟

نه نميشه زمان شماها اين چيزا نبوده اين حرفا مال زمان ما دهه شصتي هاي شما رو توي بيمارستان شناسنام ...

توی بیمارستان؟ ولی من وقتی شناسناممو دیدم یکماه بعد از تولدم برام شناسنامه گرفته بودن که😐

چطور متوجه شدین؟ آخه من واقعا ۸۲ هستم و میخوام بهشونم بگم که توی شناسنامه ۸۲ هستم اخه اینکه دروغ نیس ...

اخه از سال ٧٠ اين مساله غير ممكنه…

بازم از ٧٦ خيلي سختكيري نبود

بعدش خييييلي قانون سخت گرفت

لطفا پیام خصوصی ندید! 
عزیزممممم🥺♥️

من اصلا ناراحت نمیشم چون خوش قیافه  خشتیپ و مهربون و خوش دل و همش نازمو می‌کشه و کلی ویژگی خوب... فقط دوستانت ازم کوتاه تره .... نباید سر چیزایی که دست خودمون نیست به بقیه توضیح بدیم