من امروز رفتم تو چهل هفته،همش ورزش و پیاده روی می کنم، با توپ ورزش میکنم، از پله بالا پایین میرم، دمنوش می خورم.. خلاصه هر کاری که میدونم برای شروع دردا لازمه میکنم ولی دردی ندارم، هفته سی و نه معاینه شدم گفت دهانه رحم بسته است.. شما هم اینجوری هستین؟
بسلامتی گلم بچه اول طول میکشه ولی دیگه کم مونده توهمین هفته ان شاالله دردت شروع میشه یاکیسه آبت میترکه وزایمان میکنی من سربچه اول 40هفته و6روز شدم کیسه آبم ترکیدوزایمان کردم فعالیتتم زیادبودولی هیچ دمنوشی نخوردم
نه عزیزم اصلا ربطی به گرمی نداره، میتونی خودتم تحقیق کنی. زردی گرفتن خواهرزاده شما هم دلیل دیگه ای داشته، فقط باید بعد تولد حتما شیر بخوره، اگه مادر شیر نداشت شیرخشک بخوره، مامانم میگه اگه یه ذره روغن محلی به بچه بدن همه اون چیزا از بدنش خارج میشه و زردی نمیگیره دیگه برای خواهر زادم همین کارو کرد چون خواهرم شیر نداشت روز اول، دیگه زردی نگرفت، بچه های اون یکی خواهرم هر دو زردی گرفتن
آره عزیزم همه این کارهارو یک هفته است می کنم، مرسی ان شاالله شماهم زایمان راحتی داشته باشی😊🙏🌹 هفت ...
سی و هشت هفته .. خیلی ممنونم عزیزم
🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹 من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بسلامتی گلم بچه اول طول میکشه ولی دیگه کم مونده توهمین هفته ان شاالله دردت شروع میشه یاکیسه آبت میتر ...
ان شاالله عزیزم، زایمان اول استرس داره چون یه تجربه حدیده، ولی من سعی کردم آرامش داشته باشم و به چیزای خوب فکر کنم،دکتر هم بهم گفت تا چهل هفته و شش روز وقت داری عجله نکن. خدا کنه کارم به آمپول فشار نکشه😅 بچه شما چند کیلو بود؟ میترسم درشت بشه زایمانم سخت بشه
به سلامتی عزیزم پس شما هم چیزی نمونده دیگه😊 سوره مریم و سوره انشقاق رو بخون، من که هر شب برای همه مامانا دعا میکنم زایمانشون راحت باشه و بچشون سالم باشه🌹