2777
2789

دورهمی باشه که این روزا سپری بشه از درد دلامون بگیم و تا اخرش باهم باشیم 

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد

اگه دوست داشتین تو واتس اپ یا تلگرام گروه تشکیل بدیم

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت اقدامی هاست

بله عزیزم

سلام عزیزم... 

منم منتظرم.. اما یه منتظر داغدار... 

پسرم سه روز, بیشتر زنده نموند... 

خیلی داغونم خیلی شکستم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

۵ ساله منتظرم کلی دکتر اینا ....حرف شنیدم گریه کردم شماتت دیدم پچ پچ شنیدم حرفای خانواده شوهر شنیدم ...حرف دکترای از دماغ فیل افتاده شنیدم......۷ماهه دکتر رو ول کردم....بی حسم ....دوست ندارم دیگه حرفی از بچه بزنم 

شروع انتظار۹۵/۸/۲۶پایان انتظارم رو خدا میدونه ..دلم شکسته خدایا به بزرگی خودت قسم میدم انتظارم تموم بشه.زندگیم پر آرامش بشه...از ته دل بخندیم .خدایا دیگه امیدی ندارم😔😔
سلام عزیزم...  منم منتظرم.. اما یه منتظر داغدار...  پسرم سه روز, بیشتر زنده نموند...&nbs ...

خدا به دلت نظر کنه دوباره باردار بشی انشالله ..